XLI Отговорено Май 26, 2010 Отговорено Май 26, 2010 Добре,добре! Не е най-добрата имитация на Бон Скот,но е прилично изпълнението! На моменти кефи много! Цитирай
Baby Thomas Отговорено Май 26, 2010 Отговорено Май 26, 2010 На мен пък много ми харесва как е станало. Цитирай
Stoyko Lisichkov Отговорено Май 28, 2010 Автор Отговорено Май 28, 2010 Да, и според мен стана добра интерпретация Цитирай
jocker Отговорено Май 28, 2010 Отговорено Май 28, 2010 Готино е станало. На мен много ми хареса! Цитирай
stivvv Отговорено Май 29, 2010 Отговорено Май 29, 2010 EEEEEE браво ,добре.Много даже .Аз свира в една групичка и свириме песни на AC/DC, ако не си в група пиши, нямаме още вокал ( за са пея аз , ма не се получава докато свиря на китарата). Цитирай
Hillbilly Отговорено Май 29, 2010 Отговорено Май 29, 2010 Бе добре е,само ми е странно защо не изсвири емблематичното соло китариста -елементарно е,но как да е вие си знаете,полутон надолу мисля че ще е по добре за вокала (и АС/ДС свирят така на концерти),защото ми се струва ,че се мъчи малко,а и Бон Скот не е от лесните. Да има критика ,нали Цитирай
Stoyko Lisichkov Отговорено Май 29, 2010 Автор Отговорено Май 29, 2010 В това парче моята роля беше единствено звукозаписа. Иначе вокала по принцип е зъболекар Инача за тоналноста на долу май ще е по-добре, но още в началото се разбрахме да не се дропваме като свирим. Солото е изсвирено от китариста на Foeticide, тоест не се бъркайте в работите на дет метълите, иначе те ще бръкнат във вашата... работа. Цитирай
Recommended Posts