Jump to content
Българският форум за музиканти

Recommended Posts

• 2 weeks later...
Отговорено

Не мога да повярвам, че никой не се е разписал тук, което е поредното ми разочарование в нашия форум, а пръстите на комшиите вече не стигат, за да ги отброявам, затова просто спрях. Това е бележка към мене си...

Благодаря, че си споделил тези две твои парчета, които изслушах с удоволствие. В Nostalgia блендата на пианото ми идва малко остра и като цяло лично аз бих харесал малко по-фина, по-нежна динамика може би. Мисля, че са доста добре смесени, като се има предвид, че от смесване и мастериране не разбирам особено.

:icon_shithappens:

Между другото, и двата файла са с еднo и също заглавие в таговете. Дори отначало помислих, че съм заредил в плеъра два пъти един и същ файл.

Отговорено

Прекрасни са композициите и за мен беше истинско удоволствие и много приятна изненада!

:):bravo:

----------

^ :thumbs_up: Благодаря, @Stone! (Върни на комшиите един пръст от тези, с които броиш разочарованията...)

Отговорено

Моите поздравления :godbless: Парчетата наистина са много готини.

Пианото е направено много стилно, както и съпровождащите инструменти. Ако има нещо което не ми харесва това са барабаните. Звучат ми малко накъсани или по скоро звучат малко по-рязко от колкото трябва

• 1 month later...
Отговорено

Днес нещо ме хвана меланхолията и попреслушах доста неща от авторските. Без колебания мога да кажа, че "Пътешественикът" ми спечели класацията с няколко дължини пред всичко останало. Направо се smooth-их, докато го слушах. Напомня ми малко на пианото на Кеничиро Нишихара. Голям кеф, категорично!