bo_yan Публикувано Май 21, 2010 Share Публикувано Май 21, 2010 Май не съм поствал мои неща тук; Сефте- два трака. The Traveller Nostalgia Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Steppenwolf Отговорено Май 30, 2010 Share Отговорено Май 30, 2010 Не мога да повярвам, че никой не се е разписал тук, което е поредното ми разочарование в нашия форум, а пръстите на комшиите вече не стигат, за да ги отброявам, затова просто спрях. Това е бележка към мене си... Благодаря, че си споделил тези две твои парчета, които изслушах с удоволствие. В Nostalgia блендата на пианото ми идва малко остра и като цяло лично аз бих харесал малко по-фина, по-нежна динамика може би. Мисля, че са доста добре смесени, като се има предвид, че от смесване и мастериране не разбирам особено. Между другото, и двата файла са с еднo и също заглавие в таговете. Дори отначало помислих, че съм заредил в плеъра два пъти един и същ файл. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Angelina Sekulova Отговорено Май 30, 2010 Share Отговорено Май 30, 2010 Прекрасни са композициите и за мен беше истинско удоволствие и много приятна изненада! ---------- ^ Благодаря, @Stone! (Върни на комшиите един пръст от тези, с които броиш разочарованията...) Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Лими Отговорено Май 30, 2010 Share Отговорено Май 30, 2010 Великолепни творби! Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Басурендер Отговорено Май 30, 2010 Share Отговорено Май 30, 2010 (Редактирано) Много готино.. А специално за второто трябва да се направи филм... Редактирано Май 30, 2010 от Басурендер Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
ultramega Отговорено Май 30, 2010 Share Отговорено Май 30, 2010 Много ми харесаха, лично на мен The Traveller повече. Даже си го слушам пак и пак Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
bo_yan Отговорено Май 31, 2010 Автор Share Отговорено Май 31, 2010 Хе, бях я забравил тая тема, нямаше никакви реакции.. Благодаря, хора, радвам се на оценките Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
emo_tion1 Отговорено Май 31, 2010 Share Отговорено Май 31, 2010 Моите поздравления Парчетата наистина са много готини. Пианото е направено много стилно, както и съпровождащите инструменти. Ако има нещо което не ми харесва това са барабаните. Звучат ми малко накъсани или по скоро звучат малко по-рязко от колкото трябва Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
estinto Отговорено Юни 3, 2010 Share Отговорено Юни 3, 2010 И от мен голямо браво Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
bmo Отговорено Юли 16, 2010 Share Отговорено Юли 16, 2010 Днес нещо ме хвана меланхолията и попреслушах доста неща от авторските. Без колебания мога да кажа, че "Пътешественикът" ми спечели класацията с няколко дължини пред всичко останало. Направо се smooth-их, докато го слушах. Напомня ми малко на пианото на Кеничиро Нишихара. Голям кеф, категорично! Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
peterko Отговорено Юли 16, 2010 Share Отговорено Юли 16, 2010 второто ми напомня малко на Yann Tiersen Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Recommended Posts