Fashion Отговорено Октомври 14, 2014 Отговорено Октомври 14, 2014 Скоро посвирихме и да споделя: 1 Цитирай
Baby Thomas Отговорено Октомври 18, 2014 Автор Отговорено Октомври 18, 2014 Една хеви метъл вехторийка Up the irons! (вадете ютиите) P.S. Аз съм скрит ТОЧНО зад текстовете на вокала. Undercover brother направо... Цитирай
monynikolov Отговорено Октомври 29, 2014 Отговорено Октомври 29, 2014 Яко!!!Супер!!!Жалко,че не успях да дойда да слушам на живо. Цитирай
Baby Thomas Отговорено Октомври 30, 2014 Автор Отговорено Октомври 30, 2014 Споко, след има-няма година - пак... Цитирай
Hillbilly Отговорено Януари 4, 2015 Отговорено Януари 4, 2015 Една хеви метъл вехторийка Up the irons! (вадете ютиите) P.S. Аз съм скрит ТОЧНО зад текстовете на вокала. Undercover brother направо... Аз да съм на твое място вокало ше го треснем с палка,се едно съм я метнал за феновете ,обикновено текстовете се учат,а по пода се търкаля списък/лист с реда на песните 1 Цитирай
Baby Thomas Отговорено Ноември 2, 2015 Автор Отговорено Ноември 2, 2015 По време на последния концерт записахме видео с 3 камери и аудио на 8 канала. Трябваше да има и 4-та камера (че аз никога не се виждам), но нещо се провали работата и пак съм под прикритие... За сметка на това дъфкането си се чува идеално. След часове наред борба с близо 100-те гигабайта инфо успях да сътворя това: 4 Цитирай
Demiurg Отговорено Ноември 3, 2015 Отговорено Ноември 3, 2015 Браво за старанието ! И тоя път вокала ми хареса ! Само две критики имам: 1 - тая папка с текстове няма място на сцената! Превръща ви в ресторантски оркестър, убива контакта с публиката, а оттам - и емоцията ! Ако вокала не знае някой текст - значи не трябва да свирите парчето ! 2 - като записвате концерт, така със сухото аудио от пулта, личат всички грешки ! Аз като правех видеа на групата ни (в подписа), сложих и малко от микрофоните, записали залата - хем има леко ривърбец, хем се чува чат-пат публика, та създава усещането за концерт, хем се позамазват и грешките. 2 Цитирай
jabs Отговорено Ноември 4, 2015 Отговорено Ноември 4, 2015 Е то па бива дискриминация към дръмъра ма то вашто на нищо не прилича.... Цитирай
Baby Thomas Отговорено Декември 25, 2016 Автор Отговорено Декември 25, 2016 Едно видео и от последния конц преди 3 седмици: 2 Цитирай
Recommended Posts