Lord_Bad Отговорено Февруари 4, 2006 Share Отговорено Февруари 4, 2006 Аз се обадих на Икономов и той ми прати едно ГРГ270 за 566 лева, пренебрегнах основното правило при покупка на инструмент да ида и да го чуя, но съм имал вземане даване с Айбанез и рискувах. Сега като си дрънкам на китарката мисля че напраявих добър ход а и спестих време и пари... Под 700 лева тфа е единствения модел в наличност и не е лош. Произведен в Индонезия, не е с прецизна изработкак ато Японските модели, но аз съм начинаещ и не ми дреме особено. Не карайте на чоека и не поствайте глупости а гледайте да му помогнете. Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
mmanson Отговорено Февруари 4, 2006 Автор Share Отговорено Февруари 4, 2006 може би в крайна сметка човека се опитва да си наеме човек, който да му избере китара? Аз предлагам разбиращите от китари да си обявят цена на времето и той да си избере кого да заведе в Благоевград и да му избере китара. Аз не разбирам много от китари, затова ще предложа по-ниска цена за начало - 22.50лв на час, ако отидем и се върнем за 5 часа за около 110лв ще му се върже избора на китара. Но пак предупреждавам, че има по-големи разбирачи от мен, да си казват цените! ахахахах ти си толко ТЪП че си нямаш на идея. Тохно ще плащам на някакъв палячо като теб да ми избира китара . Хахахах та 110 лв , та това си е някаф стар фендер бе клоун :stop: :stop: Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Burton Отговорено Февруари 4, 2006 Share Отговорено Февруари 4, 2006 (Редактирано) може би в крайна сметка човека се опитва да си наеме човек, който да му избере китара? Аз предлагам разбиращите от китари да си обявят цена на времето и той да си избере кого да заведе в Благоевград и да му избере китара. Аз не разбирам много от китари, затова ще предложа по-ниска цена за начало - 22.50лв на час, ако отидем и се върнем за 5 часа за около 110лв ще му се върже избора на китара. Но пак предупреждавам, че има по-големи разбирачи от мен, да си казват цените! ахахахах ти си толко ТЪП че си нямаш на идея. Тохно ще плащам на някакъв палячо като теб да ми избира китара . Хахахах та 110 лв , та това си е някаф стар фендер бе клоун :stop: :stop: Пич, влез малко в час и недей да обиждаш хората без въобще да знаеш нещо за тях! предлагам модераторите да затворят темата, щото явно само простотии излизат от нея П.С. когато намериш стар фендер за 110 лв, обади се, ще ми бъде изключително интересно! Явно си бая навътре в цените Редактирано Февруари 4, 2006 от Burton Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Hantov Отговорено Февруари 4, 2006 Share Отговорено Февруари 4, 2006 ако още някой пусне такава тема ще е за първи път както каза колегата - лека му пръст на форумаалоооо модраторите абе ти само бучиш на хората бухух Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
drizzt Отговорено Февруари 4, 2006 Share Отговорено Февруари 4, 2006 ами аз като чета темата си викам я да напиша и аз нещо..по така по темата.. ето: СПАМ :killyou: Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Lord_Bad Отговорено Февруари 4, 2006 Share Отговорено Февруари 4, 2006 Тая тема верно плаче за закриване - имате и моя глас! Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Baby Thomas Отговорено Февруари 4, 2006 Share Отговорено Февруари 4, 2006 ами аз като чета темата си викам я да напиша и аз нещо..по така по темата..ето: СПАМ :killyou: <_ src="%7B___base_url___%7D/uploads/emoticons/default_smile.png" alt=":)"> Аре по-серизно, дюдери! И най-вече автора - не ръси обиди по повод на тези, които искат да ти помогнат. Успех!!! Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
TerminalFrost Отговорено Февруари 4, 2006 Share Отговорено Февруари 4, 2006 (Редактирано) Ето затова не рядко пиша тук, а основното ми правило е да не питам за каквото и да било. Жалко за форума, защото допреди няколко месеца беше доста приятно място, а сега го чета само за да се посмея. Редактирано Февруари 4, 2006 от TerminalFrost Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Sieger Отговорено Февруари 4, 2006 Share Отговорено Февруари 4, 2006 може би в крайна сметка човека се опитва да си наеме човек, който да му избере китара? Аз предлагам разбиращите от китари да си обявят цена на времето и той да си избере кого да заведе в Благоевград и да му избере китара. Аз не разбирам много от китари, затова ще предложа по-ниска цена за начало - 22.50лв на час, ако отидем и се върнем за 5 часа за около 110лв ще му се върже избора на китара. Но пак предупреждавам, че има по-големи разбирачи от мен, да си казват цените! Бобалане теб те знам колко разбираш от китари ! Ти сигурно би дал 110 лева за някой "стар фендер"... Пхах! Виж аз обаче приятелю mmanson за 115 левчета + 2 дюнера и фанта портокал ще ти помогна да си избереш яка китара!!! Даже със 6 струни мога да ти намеря от специалните! Важното е да е от Благоевград... те 'сички са еднакви щом пише Ibanez отгоре на онова дето седят нещата дето затягат струните Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Wheels_of_Fire Отговорено Февруари 4, 2006 Share Отговорено Февруари 4, 2006 Само на мен ли ми изглежда смешно да платиш на някой, който не познаваш да ти ИЗБЕРЕ китара. Предполагам взимаш уроци, помоли учителя си да дойде с теб или просто някой приятел, който е свирил и разбира и ти 6те си му покриеш разноските. Успех :guitar: Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
DeathZone Отговорено Февруари 4, 2006 Share Отговорено Февруари 4, 2006 Дай още малко и си вземи RG370 или RG350, послушай ме .........Успех!!! Ако трябва поискай на някой на заем , един път се купува китара ............ колко струват тези модели ? Питай в магазина. Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
bobalan Отговорено Февруари 4, 2006 Share Отговорено Февруари 4, 2006 Само на мен ли ми изглежда смешно да платиш на някой, който не познаваш да ти ИЗБЕРЕ китара. Предполагам взимаш уроци, помоли учителя си да дойде с теб или просто някой приятел, който е свирил и разбира и ти 6те си му покриеш разноските.Успех :guitar: смешно е разбира се. Аз се подразних от това, че същия пич вече беше пускал такава тема, дори аз разбрах каква китара да си купя от отговорите. Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Katsko Отговорено Февруари 4, 2006 Share Отговорено Февруари 4, 2006 (Редактирано) а аз си мислех че "барабанистите" във форума са зле...малееееееейй Редактирано Февруари 4, 2006 от Katsko Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
mmanson Отговорено Февруари 4, 2006 Автор Share Отговорено Февруари 4, 2006 човек колко струват тези модели да знам колко пари да си нося ? извинете ме за горния пост Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Lord_Bad Отговорено Февруари 4, 2006 Share Отговорено Февруари 4, 2006 820 лева е 370, за 350 не знам, ама не са ти в бюджета... Пиши най-добре на sales@mci-bg.com. Иван Икономов си проверява мейла доста често и ще ти отговори най-точно и без друго... Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Recommended Posts