balombi Публикувано Май 3, 2010 Публикувано Май 3, 2010 Един ден докато се мотах из форума , кликнах на една тема и ми се появи едно съобщение , реагирах веднага и снимах екрана Ето и снимката - http://hristo9611.snimka.bg/other/virus.497671 Какво може да се направи и опасно ли е това Цитирай
arebegai Отговорено Май 3, 2010 Отговорено Май 3, 2010 Ние сме зли вируси!!! Сериозно,никога не съм обръщал внимание на такива неща,нито ме интересува какви зарази имам на PC-то. Ако се плашиш,пиши с капут. Да отбележа,че се шегувам все пак.Форумът е чист като момина сълза (доколкото са останали моми де). Цитирай
IgniteAll Отговорено Май 4, 2010 Отговорено Май 4, 2010 Баломби, хайде малко по-сериозничко, момче! "Кво" не е правилно зададен въпрос, без да си прочел какво е phishing filter на браузър. В гугъл правят опити да вкарат света в някакви нормални според тях граници що се отнася до това кое е ОК и кое не като сайт и това е причината за такива нитофикации. Това е една от малкото прични, де. Няма да се плашункаш и се дръж подобаващо, защото следващото "Кво" дори без препинателен знак ще стане жертва на бутон "Изтрий" и ще останеш без отговор! Цитирай
Recommended Posts