balombi Публикувано Април 25, 2010 Share Публикувано Април 25, 2010 '' На Aug 6 2009, 11:34 AM е имало общо 365 посетители наведнъж.'' Само толкова ли можем! Предлагам да си определим дата и час , когато ще е удобно на всички да влезем наведнъж и да нправим форумен рекорд . Знам , че това няма да е с кой знае колко голяма полза , но поне ще е некъв рекорд . Нека всички да се обединим и да го направим заедно! Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Бицев Отговорено Април 25, 2010 Share Отговорено Април 25, 2010 И съвсем да сринем хостващия (без друго проблемен) сървър? Иначе ползата е, че подобни рекорди помагат за привличането на рекламодатели, което пък ще позволи на екипа да ни направи форума още по-интересен и полезен (и парадоксално - дори да подобри хостинга: ) Какво мисли Екипът по въпроса? Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
balombi Отговорено Април 26, 2010 Автор Share Отговорено Април 26, 2010 Айде модераторите да определят един час и една дата за влизане . Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
L.K. Отговорено Април 26, 2010 Share Отговорено Април 26, 2010 Дреме му на бай Рекламодател, че еди-кога си имало "баси пика" на посещаемост. Таргет групата си е все същата и по състав, и по осведоменост. Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
musicman Отговорено Април 26, 2010 Share Отговорено Април 26, 2010 Рекламодателите гледат средната посещаемост за седмица и най-вече месец. Освен това, да не ви обезсърчавам но, от време на време се пускат едни скруптове за поправка на базата и те ресетват тази статистика Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Angelina Sekulova Отговорено Април 26, 2010 Share Отговорено Април 26, 2010 Аз съм виждала броячът да показва и четирицифрено число (нещо като три хиляди) и дори си бях направила скрийншот, но при следващата актуализация на сайта пак си станахме малко под 200. А иначе предложението на balombi ми прилича на видеорекламата на един от мобилните оператори, в която се казваше нещо от сорта: "Ако всички потребители на услугата Х се съберат на площада (пускат го в кадър) и скочат, паметникът пред НДК ще падне!" И форумът така - ш'са счупи от 'резонанса'! Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
balombi Отговорено Април 27, 2010 Автор Share Отговорено Април 27, 2010 Ще го бъде ли Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
IgniteAll Отговорено Април 27, 2010 Share Отговорено Април 27, 2010 Моят съвет е да си напрегнеш мислите за нещо по-смислено. Като капак на всичко гаранцията, че форумния скрипт ще издържи 18000 потребителя онлайн в един точен момент е нулева и може да се окаже, че ще се наложи да седиш и да четеш форум за отглеждане на рибки докато успеят нашите мили админи, които тактично те отрязаха в предишен коментар в тази тема, да оправят мазалото в следствие на твоята идея. Не вярвам, че искаш да причиниш флууд на форума, но да знаеш, че така се нарича и не е ОК. Тоест няма да го бъде и идеята от мен лично не се подкрепя, а направо си заставам против нея с две ръце! Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
MaPuHcKu Отговорено Април 27, 2010 Share Отговорено Април 27, 2010 Ако целта е просто да е голямо числото там, спокойно някой админ може леко да редактира съдържанието на базата и да сложи ако трябва 1 000 000. Не виждам смисъла от подобна бутафорна демонстрация на "единство". По-добре да демонстрираме сплотеност на общността по друг начин според мен. Не е важно колко хора четат форума в един и същ момент, а колко го четат изобщо. Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Anakon Отговорено Април 27, 2010 Share Отговорено Април 27, 2010 Аз гласувам за подобен рекорд да се направи, обаче на следващата форумна среща, а не онлайн Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
IgniteAll Отговорено Април 27, 2010 Share Отговорено Април 27, 2010 Право думаш, другарю Анаконе! Ще я има таз среща и ще се радваме да се видим лайв, защото там ето този емотикон има вкус! Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Viara Ivanova Отговорено Април 27, 2010 Share Отговорено Април 27, 2010 срещата може ли да е с приспиване, за гостите от чужбина предлагам някоя хижа с чеверме ...пардон барбекю хахахах Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Heartman Отговорено Април 27, 2010 Share Отговорено Април 27, 2010 Даже с преспиване(в хижата) и с приспиване(чрез песнички), че и с препиване(с алкохол), ама от последното много боли глава Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Viara Ivanova Отговорено Април 27, 2010 Share Отговорено Април 27, 2010 опааа, срамммм <_> Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
balombi Отговорено Април 27, 2010 Автор Share Отговорено Април 27, 2010 (Редактирано) Добре, няма да стане . Идеята ми беше просто да направим нещо по- различно ,в което да вземем участие всички , но щом не е възможно- ок . Благодаря , че ми разяснихте тези подробности и че не изтриха темата ми Айде назраве и от Монтана ! Редактирано Април 27, 2010 от balombi Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Recommended Posts