SviStyle Отговорено Май 5, 2010 Отговорено Май 5, 2010 Принципно гледам да свиря така, че да не ме бият.По-яки са от мен, и басиста и барабаниста, та си трая. И леко по-сериозно, ако не стават ги сменям докато станат.Не ми се губи време с разни неможещи персони. Цитирай
дедо Отговорено Май 6, 2010 Отговорено Май 6, 2010 Верно е има ритми дето се хващат с много слушане."Hoy" на Глория Естефан ми беше обрало точките .Е--а ти ритъма е--ти чудото 6+ ako някой го изпее на прима виста. Цитирай
A-L-A-D-I-N Отговорено Май 6, 2010 Отговорено Май 6, 2010 Понякога не е лесно, ей-богу, но се налага Подавам темпо и груув с поглед (ако погледите не се срещат, замервам с все по-големи предмети, докато човека погледне) или ако трябва с цяло тяло 'натъртвам' ритъма да ги подсещам. Това води инстиктивно до по-акцентирано свирене, но внимавам да не прекалявам в ущърб на пиесата. Ако при все това не се получава - уволнявам. Цитирай
Baby Thomas Отговорено Май 10, 2010 Отговорено Май 10, 2010 Всеки може да клати, зависи от хората и пиесата. Като има паузи и вокала влиза една идея по-рано и вие к'во, чакате да му дойде метро-времето или свирите в синхрон с него? Аз обичам да си правя диаграма на темпото. Пускам запис в някой DAW и настройвам темпо трака по записа. Ако не е като ЕКГ графиката - добре сме. П.П. Като вадя песни също го правя доста често и не е истина колко много песни са записани "с клатене"... Цитирай
Recommended Posts