Bear Публикувано Януари 30, 2006 Публикувано Януари 30, 2006 Сега почвам да се уча да свиря ако може някой да ми даде съвет с какви струни да свиря ще съм му благодарен :guitar:
7thString Отговорено Януари 30, 2006 Отговорено Януари 30, 2006 Ако питаш дали тънки или дебели- в началото ти препоръчвам тънки- 9ки или 8ци, за да ти свикне ръката с бендове. Някои предпочитат обратния подход- максимално дебели за да се мъчат докато заякнат. Затва те съветвам да пробваш различни- първо си вземи едни, виж как е, после като остареят след два-три месеца, вземаш други и така докато си намериш "перфектните"
TerminalFrost Отговорено Януари 30, 2006 Отговорено Януари 30, 2006 Препоръчвам ти струни D'Addario XL от никелирана стомана - .009 - .042. От години свиря с този модел, и мисля, че поне за мен няма по-добри. За повече информация - http://www.daddario.com/
DeathZone Отговорено Януари 30, 2006 Отговорено Януари 30, 2006 (Редактирано) Моето мнение е да започнеш със стандартни , но зависи и какъв строй ти е китарата , ако китарата ти е стандартно настроена давай със стандартни. Но ако мислиш да бичиш нео метъл от Ре , До или дори Си ти трябват по дебели. Аз лично предпочитам поне 10-ки защото самия звук е по плътен и стегнат , най-добре 11-ки даже , но тогава трябва да се вземат мерки да се настрои грифа за по дебелите жици. Все пак давай с 9-42, като за начало пък по натам както прецениш. Успех!!! Редактирано Януари 30, 2006 от DeathZone
Black Bird Отговорено Януари 30, 2006 Отговорено Януари 30, 2006 Препоръчвам ти струни D'Addario XL от никелирана стомана - .009 - .042. От години свиря с този модел, и мисля, че поне за мен няма по-добри. За повече информация - http://www.daddario.com/ :inlove:
Lord_Bad Отговорено Януари 30, 2006 Отговорено Януари 30, 2006 Подкрепям 9ки D'Addario. И деветки Фендър да си вземеш пак няма да сбъркаш. За препочитане е струните да със сребърно покритие вместо бронзово.
Baby Thomas Отговорено Януари 30, 2006 Отговорено Януари 30, 2006 9-42 или 9-46 са супер. Ако си с Флойд-подобно тремоло по-дебелите не стават или мнооого трудно. С фиксиран бридж може и бая дебели да сложиш, ама не знам дали е удачно... Мите, тъя снимка е КУЛТ!!!
Recommended Posts