gueorgues Публикувано Април 16, 2010 Публикувано Април 16, 2010 Колеги, в началото на тази година от Бюджера пуснаха усилвател, който лично за мен изглежда изключително добре (и звучи така от малкото клипчета в ютюб). http://www.bugera-amps.com/EN/products/BC30-212.aspx На цената от под 1000 лева, това животно предлага доста богат набор от възможности. Дайте мнения - ще се радвам да чуя компетентни мнения от разбиращи хора. Цитирай
TONY Отговорено Април 16, 2010 Отговорено Април 16, 2010 (Редактирано) Не са ли Бугера? ( за произнасяне ) Все тая - Бугера, Бюджера са си Берингер. Не знам кой клип си слушал. Аз слушах един Бугера амп, който трябваше да е реплика на Маршал Джей Ти Ем 45. Мнооого са далече. Иначе цена като за семки и бонбонки. Вероятноста да се повреди, сигурно е в пъти по-голяма, спрямо кой да е друг прозиводител. Без лоши чувства към тях. Беше се насочил към Крейт, те пак са евтини спрямо останалите и те съветвам да си останеш на тях, ако не ти се изръсва сериозно. Вместо експерименти с тази съмнителна марка (според мен и поне до този момент, най вече заради надежност). Обаче, ако наистина те влече този модел, взимай. ПС - видях и чух за какво иде реч. ето тук АБ тест Вокс АЦ30 срещу Бугера БС30 Редактирано Април 16, 2010 от TONY Цитирай
Yves Отговорено Април 16, 2010 Отговорено Април 16, 2010 Ето тук има един сладкодумник, който говори на дълго и на широко за Бугера. Казва, че тяхната реплика по нищо не отстъпва на Peavey 6505. Доколко това е така всеки може да прецени - има и достатъчно описания, коментари, а и свирене. Явно дефектират нерядко, но ако в другите държави това не е много фатално, заради много представители, където може да се приеме в гаранционен сервиз, то в България това означава изпращане до бог знае къде...и в общи линии след 1-2 дефекта спокойно ще стигне цената на амп по-високо качество. Цитирай
synchu Отговорено Април 16, 2010 Отговорено Април 16, 2010 ^ще стигне до сервиз в София. Дизайна на усилвателите на Б освен че следва утвърдени дизайни за съжаление не го копира дословно и имат съществени проблеми с надеждността и в доста случаи и със звука, според моя скромен опит. На един усилвател ГМ нещо си, който преди години си бях взел, защото звука беше доста добър в определени позиции, четири пъти му сменяха един чип и накрая се оказа че е невъзможно да се оправи така че в определено положение да не се пренатоварва крайното стъпало и съответно да пука при свирене поради някакви си схемни решения и накрая го разкарах. Цитирай
chlen Отговорено Април 16, 2010 Отговорено Април 16, 2010 Аз не бих рискувал с Бугера. С бюджет до 1000лв ако трябва да поръчвам на сляпо по-скоро бих се спрял на това http://www.musik-schmidt.de/gb-Hughes-Kett...sary-Combo.html Цитирай
Evtim Djerekarov Отговорено Април 16, 2010 Отговорено Април 16, 2010 ...четири пъти му сменяха един чип и накрая се оказа че е невъзможно да се оправи така че в определено положение да не се пренатоварва крайното стъпало... Е, тази Бугера едва ли има от въпросния чип в себе си, но да, добре ще е да се изчака малко, докато се появят повече мнения за усилвателя и се види къде са слабите места. Цитирай
gueorgues Отговорено Април 16, 2010 Автор Отговорено Април 16, 2010 да бе, не че съм се хвърлил - просто ми стана доста интересен този модел. Определено не изглежда като по-евтините варианти. 1000 лева вече не е толкова евтино, така че се предполага, качеството да е на ниво. Иначе съм чувал, че често дефектират. Цитирай
Recommended Posts