musicman Отговорено Септември 4, 2006 Отговорено Септември 4, 2006 ^Грешиш приятелю,има места където може да се провери,най малкото защото и George Lynch а и двамата от Gotthard са рекламни лица на Randall!!!Най вероятно си прав за това,че са свирили с марките,които си изредил,но в момента всички те свирят с Randall. http://www.randallamplifiers.com/artists/index.asp Между другото видя ли долу в гиъра, че , Leo Leoni използва Рандалски модул за сумилация на Плекси и Супер Лиид на Маршал Цитирай
Evtim Djerekarov Отговорено Септември 4, 2006 Отговорено Септември 4, 2006 (Редактирано) Да, Мефистофел-е, прав си за PA-системата. Въпреки, че като се замисля, в повечето клубове си използват озвучаване с много съмнителни амплитудно-честоти характеристики, но това вече е друг въпрос. ЗА peavy бандит-а - извинявам се, ако вече е споменато в темата, но той transtube технологията ли използва? Редактирано Септември 4, 2006 от Evtim Djerekarov Цитирай
RockoBG Отговорено Септември 4, 2006 Отговорено Септември 4, 2006 Има разлика между ХайФи и китарен амп . Целта на боса е да звучи добре най-вече в ХайФи , затова не е сигурно как ще звучи с неговите симулации в истинско кубе . Целта на това: е да звучи добре в това: ?! Хайде мислете малко като пишете... И по темата:Randall RG75 (и G2,и G3) е от продуктите,при които съотношението "цена/качество" е почти оптимално. Тоя пич, кърти вееееееееееее Цитирай
solo5 Отговорено Септември 4, 2006 Отговорено Септември 4, 2006 Това RG75G3 дали ще звучи хорошо с BOSS GT-6 :think: Аз съм пробвал Г2 с ГТ8 и звучи идеално. Но този рандал има драйв и ревърб, които с амного добри. Моето мнение, че ако имаш такъв рандал не ти трябва процесор. И обратното ако имаш процесор не ти трябва такъв Рандал - защото не е ефективно. Иначе звука е супер. Ей това исках да чуя ... че не ми се водят детински спорове Цитирай
docc Отговорено Септември 20, 2006 Отговорено Септември 20, 2006 Бих искал(а и би трябвало),да внеса корекция относно мое мнение! Оказа се ,че по време на touring през 2006,Leo Leoni(Gotthard) използва китарни боксове Randall(sory Smokejack).Toва е във връзка с договор за Endorsement(по сходна причина се използват напр. и китари Stagg)Екипировката-обект на договор(боксове Randall)пътува с техн. инвентар на групата и не е вкл. като backline-изискване към локалните Sound production-компании. @Smokejack: Gotthard досега не са записвали с Randall,а другият китарист изобщо няма отношения с Randall. Не съм личен агент на George Lynch,но съпоставен с теб,съм много по-близо.Това което казвам за G.L. & Randall,можеш и ти да го намериш,ако се постараеш. Работата ми обаче е такава,че често имам информация,която няма откъде да "изровиш",така че,вместо да имаш "странни чувства",по-разумно е да добиеш навик да се възползваш при спорадичните ни форумни контакти(ако щеш,разбира се)! Цитирай
LOE Отговорено Септември 20, 2006 Отговорено Септември 20, 2006 защо всички говорят за рандал Г2 след като темата е за Г3? и някой изобщо пробвал ли е Г3? пича във фактор ми каза че били заредили 5 броя и ги продали за норматив... Цитирай
AXE Отговорено Септември 20, 2006 Отговорено Септември 20, 2006 Аз ходих преди около 2 седмици с идеята да пробвам и двете серии, ама като отидох всичко от G3 беше изкупено. Пробвах RG75 G2. Интересуваше ме най-вече мръсния канал и каква жица може да се изкара с него - останах много доволен с едно малко изключение - при висок гейн има не много пренебрежим шум (дори и без китара). Иначе звука е муцка , поне според скромните ми разбирания. Интересно ми е в новата серия тоя шум дали още си е така. Цитирай
AFTER-THE-RAIN Отговорено Септември 20, 2006 Отговорено Септември 20, 2006 ^ чесно да си кажа драйва на рандалл ми е по-добър от тези които ми позволява да си наглася босс ме-50-ката. Адски съм доволен от ква кубе. БРАВО на рандалл . Сега обмислям вариант за 4х12 пак на рандалл. Просто напълно отговаря на нуждите ми Цитирай
LOE Отговорено Септември 20, 2006 Отговорено Септември 20, 2006 ако мислиш да взимаш кабинета 4х12 на рандал по добре недей, говорители са куци Цитирай
AFTER-THE-RAIN Отговорено Септември 21, 2006 Отговорено Септември 21, 2006 ^ до колкото знам има 4х12 на рандал със селесчъни и такива с джагуар говорители.Разбира се варианта със селесчъните е по-скъп- 699 лв(гледам прайс листа на фактор в момента) и защо да са куци :think: кажи... Цитирай
LOE Отговорено Септември 21, 2006 Отговорено Септември 21, 2006 тоя който гледах аз не беше със селесчън, нито ми хареса, даже и продавача ми каза че е шит, нещо доста нетипично за търговец струваше към 500 лева, тей че може и да има и друг модел я кажи къде го гледаш тоя прайс лист да го видим и ние Цитирай
AFTER-THE-RAIN Отговорено Септември 21, 2006 Отговорено Септември 21, 2006 (Редактирано) ето ценова листа едит: става дума за втория "RANDALL_2006.pdf" Редактирано Септември 21, 2006 от AFTER-THE-RAIN Цитирай
Phreaker Отговорено Септември 21, 2006 Отговорено Септември 21, 2006 Те двете ценови листи не са ли еднакви? Цитирай
Recommended Posts