zigi Отговорено Януари 28, 2006 Отговорено Януари 28, 2006 Хех яко ми то може човек да си вземе 1 дърво и на него да си опъне 6 струни наи добре ша е май Ми не знам китарите са зарибени ако можех да имам щеше да е като нататуриания пич Цитирай
Dark Skywalker Отговорено Януари 28, 2006 Отговорено Януари 28, 2006 (Редактирано) А тази ми пълни душата на махимум ! Аз пък си представям как при рязко движение на лявата ръка към 22-ро прагче пичът се пронизва с долния рог на китарата... Ай немаме нужда от китарата на Батман ;) Редактирано Януари 28, 2006 от Dark Skywalker Цитирай
Fender_str Отговорено Януари 28, 2006 Отговорено Януари 28, 2006 Мен такива китари не ме кефят нито за в къщи нито за сцена. Аз обичам дизайна и звука на Fender stratocaster и Gibson les poul standart това е. Цитирай
Child^in^Time Отговорено Януари 28, 2006 Отговорено Януари 28, 2006 ае и аз харесвам Фендер ама нямам нищо против покрай него(не че ще имам някога де) да се зъби и една такава Цитирай
jFog Отговорено Януари 28, 2006 Отговорено Януари 28, 2006 с тая направо ми го забиха....неам думи..това тяло с БиСи глава ще е повече от трепач!. ...другите са ми малко Манга прекалено ярки цветове май... Цитирай
Child^in^Time Отговорено Януари 28, 2006 Отговорено Януари 28, 2006 дам красавица е . а за какво са сички копчета че не зацепвам. волуме тембри адптери...останаха още три малко отдолу...те са за... Цитирай
fLiSk Отговорено Януари 28, 2006 Отговорено Януари 28, 2006 Предполагам някакви активни електроники Цитирай
Fender_str Отговорено Януари 28, 2006 Отговорено Януари 28, 2006 Предполагам някакви активни електроники Заради гъзарията са Цитирай
Baby Thomas Отговорено Януари 28, 2006 Отговорено Януари 28, 2006 Аз пък си представям... Привет и на Дарки, ако това е той! Приятни мигове в скромния ни Форум. :green: За тия китари разбрах от сигурен източник, че не ги продават, ако нямаш платени медицински осигуровки... Цитирай
KingdomX Отговорено Януари 29, 2006 Отговорено Януари 29, 2006 дам красавица е . а за какво са сички копчета че не зацепвам. волуме тембри адптери...останаха още три малко отдолу...те са за... може да има няква активна елекроника ли деа знам наи вероятно volume 2tone прекъсвачите наи големия е между адаптерите 2-та малки делят двоините на единични и.....еба мама му последния малък за какво е????????? Цитирай
Crimson Отговорено Януари 29, 2006 Отговорено Януари 29, 2006 (Редактирано) Тия животни с флойд стават доста изродски. :twisted: ... но наистина не ми биха били удобни за свирене вкъщи П.С.Тоя ако се разкофее доста може и да се надене на някое от шипченцата на колана си Редактирано Януари 29, 2006 от Crimson Цитирай
vovcho Отговорено Януари 29, 2006 Отговорено Януари 29, 2006 Е той като куфее да не си клати главата наляво надясно? :wow: Като метроном, хахахаха Цитирай
wiggery Отговорено Февруари 10, 2006 Отговорено Февруари 10, 2006 (Редактирано) Тия също са некви....незнам http://prikola.net/?id=2214 Редактирано Февруари 10, 2006 от wiggery Цитирай
KingdomX Отговорено Февруари 10, 2006 Отговорено Февруари 10, 2006 Тия също са некви....незнам http://prikola.net/?id=2214 бах мам* му тва човешката фантазия няма грзници :guitar: :guitar: Цитирай
Recommended Posts