balombi Отговорено Април 1, 2010 Отговорено Април 1, 2010 Прекрасно е , браво на вас . Много ме зарадва тази хубава песен , стана ми едно такова ... А аз се бях отчаял , че в бг има само чалга и метъл .... Браво! Цитирай
Wolfheart Отговорено Април 1, 2010 Отговорено Април 1, 2010 Браво,много ми хареса песничката,чудесни вокали! Свежо от всякъде Цитирай
Shred Отговорено Април 1, 2010 Отговорено Април 1, 2010 Много свежарско! Евала (не е професионален коментар,ама както каза ти, от сърце е ) Цитирай
Kaen Отговорено Април 2, 2010 Автор Отговорено Април 2, 2010 (Редактирано) хаха @Abbath човече, ако знаеш тук как говорят(а как пък пишат... ) ще разбереш нежеланието ми да се впускам в тези въпроси. Освен това като възпитаничка на англ.гимназия си бях развила този гаден навик да поправям хората като говорят или пишат неправилно на английски и ми отне много години да се отуча, просто защото отстрани ми се струва дребнаво и ненужно. Не означава, че отношението ми към езика е неуважително, просто личен избор.Друг е въпросът, че ако коментирах всичко, което ми прави впечатление с едно или друго в този форум, нямаш идея колко хора още щяха да ми го играят обидени ... Гледам да не влизам много много, а като вляза да свърша работата, за която съм дошла и толкоз... @Wasted или Waisted : кога ще чуем ново парче от вас? Първо искам да благодаря на всички за вниманието което сте обърнали на нещо мое! Трогнат съм..никога не съм се замислял,че нещото което си дрънках из дома и роднинни викаха по мен "Айде стига бе,искам да спя",ще стигне до ушите на професионалисти и любители,и дори ще остави ефект върху тях... А сега по въпроса - следващо парче със сигурност ще има,и се надявам да стане в рамките на месец,понеже знаете че колкото и да сме добри накрая винаги опираме до ПАРИЧКИТЕ Та,да...това е Пак Ви благодаря,страшни сте! П.С Да,групата наистина се казва Wasted,бях доста ентусиазиран когато я писах... П.С2 Хахахах....отново го бях сгрешил но го коригирах...явно пак съм развълнуван Редактирано Април 2, 2010 от Kaen Цитирай
Kaen Отговорено Април 2, 2010 Автор Отговорено Април 2, 2010 Готино е парчето, браво! В кое студио е записвано? В Горна Оряховица,окръг Велико Търново ... Студио "В" ...мисля че се казваше Вальо Тонков.. Пича държи на качеството Цитирай
musicman Отговорено Април 23, 2010 Отговорено Април 23, 2010 Супер сте! Поздрави и от мен. Дано да има още. Цитирай
L.K. Отговорено Април 26, 2010 Отговорено Април 26, 2010 И аз харесвам Вероятно ще изтърпи и по-авангарден аранжимент. Цитирай
SandoBG Отговорено Май 3, 2010 Отговорено Май 3, 2010 (Редактирано) Много добро, браво! Макар че, не е моят стил, когато нещо е хубаво, то си е хубаво. Според мен може спокойно да се върти по радиата и в клубовете. Само да се пипне текста на места, да стане "radio friendly" , макар че, на мен ми харесва оригинала. Продължавайте в същия дух. Успех. Редактирано Май 3, 2010 от SandoBG Цитирай
Kaen Отговорено Май 7, 2010 Автор Отговорено Май 7, 2010 Благодаря на всички за отделеното внимание,и откровените коментари Цитирай
dedomito Отговорено Май 10, 2010 Отговорено Май 10, 2010 Убеден съм едно - ако България беше Америка със сигурност парчето щеше да прободе топ 20 на MTV . Хубава тема , хубави вокали , просто хит за любителите на жанра . И не Човека "Глас" да ходи да ни излага по Евровизия , а ето текива песни трябва да пробиват за да се радва публиката и авторите да имат сили да вървят напред към поредното попадение . Успех ! Цитирай
Басурендер Отговорено Май 10, 2010 Отговорено Май 10, 2010 Браво. Наистина такова парче трябва да отиде на Евровизия , а не разни гейзери с големи претенции. Цитирай
Recommended Posts