Manolev Отговорено Март 28, 2010 Отговорено Март 28, 2010 Дано в бъдеще генетиката ни предложи алтернатива за присъдяването на гени от тяло в тяло. Аз искам да взема музикалните такива на Кольо. Първи ще съм на опашката. Винаги успява да ме изуми причупеното мислене на този човек. Разбира се, това не бива да звучи съблазнително от моя страна! Цитирай
Janick_Gers Отговорено Март 29, 2010 Отговорено Март 29, 2010 Ееее от 5:20 частта ме изпълва, както и по натам, а солцата са разкошни... Евала Кольо Цитирай
tocata Отговорено Март 31, 2010 Отговорено Март 31, 2010 Ейййй.....чак сега чух.... Какво да кажа?! Талантливо ,добре измислено и супер изсвирено. Про от всякъде. Цитирай
kolio_k Отговорено Март 31, 2010 Автор Отговорено Март 31, 2010 Много ви благодаря , изключително се радвам, че парчетата ви харесват Цитирай
Александар Отговорено Април 5, 2010 Отговорено Април 5, 2010 Честитки и секоя чест! Музиката е прекрасна и чекам да качиш нови исполнения, се надевам дека ке ги има. Поздрави! Цитирай
Recommended Posts