ultramega Публикувано Март 16, 2010 Публикувано Март 16, 2010 Пак се заиграх Uлtra Фънк Надявам се слушането да е приятно и да споделите ако има нещо за споделяне по парчето Цитирай
emo_tion1 Отговорено Март 16, 2010 Отговорено Март 16, 2010 Добро е, както обикновено ... В средната част ми се струва,че един орган ще и доде доста добре Цитирай
Heartman Отговорено Март 16, 2010 Отговорено Март 16, 2010 Супер приятно за слушане както винаги!Личи си че пращиш от идеи и ти се получава.Дръж тая вълна Цитирай
ultramega Отговорено Март 17, 2010 Автор Отговорено Март 17, 2010 (Редактирано) Благодаря за слушането и добрите думи . @emo_tion1 за къде точно имаш предвид тоя орган? Ако имаш желание, поканен си да го добавиш Редактирано Март 17, 2010 от ultramega Цитирай
Gero Отговорено Март 17, 2010 Отговорено Март 17, 2010 Чудесно. Много авангардно. Не всичко е загубено. Цитирай
ultramega Отговорено Март 18, 2010 Автор Отговорено Март 18, 2010 ^ Благодаря, дано да не е загубено всичко , наистина Цитирай
bmo Отговорено Юли 16, 2010 Отговорено Юли 16, 2010 Само един ред-хот-чили-пепърски вокал му липсва и направо заспива. Цитирай
ultramega Отговорено Юли 19, 2010 Автор Отговорено Юли 19, 2010 ^Ако има такъв мераклия, нека да заповяда Цитирай
CyberGene Отговорено Август 25, 2010 Отговорено Август 25, 2010 Развил си много интересн стил, парчето е супер стегнато и с много изчистена и ясна линия и форма! Ако намериш подходящ вокал, не че ще покорите България (нея само чалгаритя я покоряват), но ще имате едно 100 die-hard фенове Намирам голямо развитие в теб Цитирай
vanboy Отговорено Август 28, 2010 Отговорено Август 28, 2010 (Редактирано) Якоо В ритмиката ти е силата! Редактирано Август 28, 2010 от vanboy Цитирай
ultramega Отговорено Август 29, 2010 Автор Отговорено Август 29, 2010 Благодаря ви много, най вече за допълнителната мотивация , която получавам. По принцип си събирам сходни идеи от този тип в проект на име UltraJam(Майспейса долу в подписа), но точно това парче нещо не ме изкефи напълно(най вече заради гадния слап бас) и не съм го включил там. Проекта като цяло е записан доста аматьорски в домашни условия и няма големи претенции, но знае ли човек, някой ден при късмет може да се реализира по сериозно. Когато го за върша ще пусна всички парчета накуп, макар че повечето съм ги пускал вече в отдрлни теми... Цитирай
N1cksoN Отговорено Август 31, 2010 Отговорено Август 31, 2010 (Редактирано) Много ми хареса! Опитах да запиша хамънд и брас. Дано не се разсърдиш и дано ти хареса funk? На куплета свиря C7 D7 Fm7 A7 - макар че не съм сигурен дали са верни. Редактирано Август 31, 2010 от N1cksoN Цитирай
MiroLambov Отговорено Август 31, 2010 Отговорено Август 31, 2010 Определено си намерил своята посока в свиренето и музиката като цяло... Това нещо ти се отдава, на мен ми хареса... Иска ми се да можех и да те критикувам, тоест да ти помогна по някакъв начин с този коментар, но не съм достатъчно способен...Мога да ти каза само като обикновен слушател, че парчето много ми хареса...но това няма да ти помогне кой знае колко... Цитирай
valitchy Отговорено Август 31, 2010 Отговорено Август 31, 2010 Редовната спирка тук при Uлtra Фънк - killer e! Определено има дефицит на този стил и се радвам, че се намира от време на време N1cksoN - не мога да се наслушам на твоето включване, много подходящо и оригинално, станало е glamourous, браво! поздрави, Цитирай
Recommended Posts