serengeti Публикувано Март 16, 2010 Публикувано Март 16, 2010 The OD Pedal Comparinator Полезно е може да се чуе в микс и отделно.Извинявам се ако е пускано,предварително.Може да ви спести някой лев,или да ви похарчи зависи от вкуса. Цитирай
ultramega Отговорено Март 17, 2010 Отговорено Март 17, 2010 (Редактирано) Много е забавно и интересно Аз например "сборих" Ibanez ts9DX и Maxon OD9... Редактирано Март 17, 2010 от ultramega Цитирай
daniel.hristov Отговорено Март 18, 2010 Отговорено Март 18, 2010 (Редактирано) Много гот - благодаря за линка! БДУ дали не можем да си направим нещо такова за китари и ампове, а? Редактирано Март 18, 2010 от daniel.hristov Цитирай
serengeti Отговорено Март 28, 2010 Автор Отговорено Март 28, 2010 Аз съм за FullTone2, най-ясно ми звучи. Цитирай
kolio_k Отговорено Март 28, 2010 Отговорено Март 28, 2010 Сайта е много готин, но за съжаление не особено добре зареден откъм педали, може би в бъдеще ще добавят още Благодаря за линка (пускан е и преди, но никога не бих могъл да го намеря сам) Цитирай
Janick_Gers Отговорено Март 28, 2010 Отговорено Март 28, 2010 Еее, много яко! За първи път го виждам. Това е като оня сайт Car Comparison. Цитирай
B.B.King Отговорено Март 28, 2010 Отговорено Март 28, 2010 (Редактирано) Чудех се откъде ми е познат тоя саит а то от линка наи отгоре в средата-StevieSnacks Blues Guitar Lessons където има страхотна демонстрация и уроци в стил Стиви Реи Вон със съответният гиър техника и тн.За мен лично много ми бе интересен саунда от Туиид Блус Джуниър НОС версията на Фендер направо убииствен ,разбира се със супер китара и китарист но все пак.Чуите и кавъра на Lenny. www.steviesnacks.com Редактирано Март 28, 2010 от B.B.King Цитирай
Recommended Posts