Lana :) Публикувано Март 12, 2010 Публикувано Март 12, 2010 http://www.youtube.com/watch?v=bjYRgTvyT4s http://www.youtube.com/watch?v=y4iakYFP08M Цитирай
biala Отговорено Март 14, 2010 Отговорено Март 14, 2010 Горе долу става... Трябва да слушаш повече музиката - на места се опитваш да я надвикаш!!! Идеята е да възприемаш музиката и гласа си като едно цяло - което носи обща емоция. Баланса на трака е направен с тази идея и не е нужно гласа ти да е винаги по-силен от останалите инструменти... Абе демек трябва да усещаш къде ти е мястото в микса спрямо текущата емоция на парчето Цитирай
Caruso Отговорено Март 14, 2010 Отговорено Март 14, 2010 Възействащо е. Ако си решила това да правиш може да става все по-добре. На 19ти сме в Бургас ще се радвам да попеем задно Цитирай
ментора Отговорено Март 14, 2010 Отговорено Март 14, 2010 ми да ти кажа,мн е добре като цяло.имаш някаква техника,която трябва да доразвиеш.определено трябва да слушаш повече собствения си глас!губиш се от време на време,някак си, бягаш от тоналноста и пак се връщаш..блендата ти е хубава,остава само пеене,пеене,пеене,още пеене.... ПС.намери си група Цитирай
Hillbilly Отговорено Март 14, 2010 Отговорено Март 14, 2010 На мен много ми хареса пеенето ти ,мощно и с леките кънтряшки завои на места - яко - пусни и Шаная канадката за кавъри Това си е моето мнение - аз съм обикновен китарджия - вокалистите ще ти намерят много кусури,предполагам. Цитирай
Viara Ivanova Отговорено Март 14, 2010 Отговорено Март 14, 2010 (Редактирано) ееех този Несебър фест веее Спомени спооомениииии много приятно изпълнение на Ironic Breakaway също ми хареса, но освен интонационните колебания прави впечатление началната фраза на припева...това До(I'llspread my wings) може би на моменти го мислиш по-високо отколкото е всъщност и се стремиш да го изпееш с белт, а и фактът, че фразата почва с отворена гласна също не ти помага ...мисля че ще стане по-добре ако го изпееш стремейки се да създадеш пространство нагоре - по леко, но с опора, да не звучи все едно това е последния ти тон, щото определено не е хаха колко ме бива да давам съвети, а. като цяло много ми хареса и присъствието, и разпяването и в двете песни. много готино!! в Бургас къде пееш? п.п.сега го видях тва: biala: Горе долу става... горе долу ?!?!?!!? Редактирано Март 14, 2010 от Viara Ivanova Цитирай
XeRo Отговорено Март 16, 2010 Отговорено Март 16, 2010 Бих казал, че е супер ! Браво колежке. Айде и аз да се запиша, много добре се справяш има някои места от песните, където не са много чисти тоновете, но това е повлияно от много аспекти, лайфа си е лайф и с гордост мога да кажа, че си супер ! Един съвет найстина, както са ти казали малко по-горе за самия баланс, трудно се свиква, но свикне ли се звученето става друго. Успех ти пожелавам и всичко най-добро за напред. Цитирай
Caruso Отговорено Март 17, 2010 Отговорено Март 17, 2010 Май станаха много абсолютистите в тоя раздел Цитирай
XeRo Отговорено Март 17, 2010 Отговорено Март 17, 2010 Май станаха много абсолютистите в тоя раздел Това сарказъм ли трябва да е ? Цитирай
Lana :) Отговорено Март 19, 2010 Автор Отговорено Март 19, 2010 ееех този Несебър фест веее Спомени спооомениииии много приятно изпълнение на Ironic Breakaway също ми хареса, но освен интонационните колебания прави впечатление началната фраза на припева...това До(I'llspread my wings) може би на моменти го мислиш по-високо отколкото е всъщност и се стремиш да го изпееш с белт, а и фактът, че фразата почва с отворена гласна също не ти помага ...мисля че ще стане по-добре ако го изпееш стремейки се да създадеш пространство нагоре - по леко, но с опора, да не звучи все едно това е последния ти тон, щото определено не е хаха колко ме бива да давам съвети, а. като цяло много ми хареса и присъствието, и разпяването и в двете песни. много готино!! в Бургас къде пееш? п.п.сега го видях тва: biala: Горе долу става... горе долу ?!?!?!!? Благодаря за мнението.Мога ли да попитам с какво се занимаваш? Цитирай
Lana :) Отговорено Март 19, 2010 Автор Отговорено Март 19, 2010 Бих казал, че е супер ! Браво колежке. Айде и аз да се запиша, много добре се справяш има някои места от песните, където не са много чисти тоновете, но това е повлияно от много аспекти, лайфа си е лайф и с гордост мога да кажа, че си супер ! Един съвет найстина, както са ти казали малко по-горе за самия баланс, трудно се свиква, но свикне ли се звученето става друго. Успех ти пожелавам и всичко най-добро за напред. Благодаря,колега. И на теб много успехи. Много се радвам на групичката ви. Продължавайте в същия дух Цитирай
Lana :) Отговорено Март 19, 2010 Автор Отговорено Март 19, 2010 Горе долу става... Трябва да слушаш повече музиката - на места се опитваш да я надвикаш!!! Идеята е да възприемаш музиката и гласа си като едно цяло - което носи обща емоция. Баланса на трака е направен с тази идея и не е нужно гласа ти да е винаги по-силен от останалите инструменти... Абе демек трябва да усещаш къде ти е мястото в микса спрямо текущата емоция на парчето Чува се все едно се опитвам да надвикам инструментала,но не е така.Записа е от фотоапарат и хваща повече вокала.На живо смятам,че беше добре балансирано.Но благодаря за съвета Цитирай
Lana :) Отговорено Март 19, 2010 Автор Отговорено Март 19, 2010 ми да ти кажа,мн е добре като цяло.имаш някаква техника,която трябва да доразвиеш.определено трябва да слушаш повече собствения си глас!губиш се от време на време,някак си, бягаш от тоналноста и пак се връщаш..блендата ти е хубава,остава само пеене,пеене,пеене,още пеене.... ПС.намери си група Благодаря за коментара Малко ми звучи стил "Мара отварачката" Цитирай
Recommended Posts