Gee Tee Age Публикувано Януари 22, 2006 Публикувано Януари 22, 2006 ла-горно до-фа-ла-горно ре-горно до-си-ла-горно до-си-фа-горно до-горно фа-горно ре-горно сол-сорно фа-горни ми в лада който съдържа следните ноти щото аз не мога,не знам как: до диез-ре диез-ми-фа диез-сол диез-ла-си ще съм много благодарен
Dilian Nedev Отговорено Януари 22, 2006 Отговорено Януари 22, 2006 :think: Нещо не схванах - да се транспонира ли искаш ???
Steppenwolf Отговорено Януари 22, 2006 Отговорено Януари 22, 2006 Транспониране (До# Минор) > ДО# - МИ - ЛА - ДО# - ФА# - МИ - РЕ# - ДО# - МИ - РЕ# - ЛА - МИ - ЛА - ФА# - СИ - ЛА - СОЛ# Преходът РЕ# - ЛА в третия такт съдържа тритонус. Подобен мелодичен преход, директен или индиректен, класически е забранена комбинация (в определени контекстови ситуации има изключения). Не пречи да го оставиш така, просто бележка. EDIT: Поправих, че съм ти изял един тон (поне). Пиши ги по-четливо.
Gee Tee Age Отговорено Януари 22, 2006 Автор Отговорено Януари 22, 2006 не разбрах нещо,аз започвам с горно ла а ти си свалил чак до до диез,не би ли трябвало да е някъде по нагоре?
Steppenwolf Отговорено Януари 22, 2006 Отговорено Януари 22, 2006 Може и да е в МИ Мажор. Както писах, почети малко елементарна теория.
CyberGene Отговорено Януари 23, 2006 Отговорено Януари 23, 2006 Джи-Ти-Ейдж, много компютри - хилаво парче Ако мога да разбера какво точно искаш, жив да умра Предполагам искаш нещо да траснпонираш и не мога да си обясня как става така, че си написал нещо, а не можеш да си го транспонираш - то дори и да не можеш по слух да го направиш, компютъра може да ти го направи?! Нещо не мога да разбера...
Steppenwolf Отговорено Януари 23, 2006 Отговорено Януари 23, 2006 И аз... :think: Но доколкото разбрах впоследствие, разбрал съм го какво иска и му е свършена работата.
enuffZnuff Отговорено Януари 24, 2006 Отговорено Януари 24, 2006 ла-горно до-фа-ла-горно ре-горно до-си-ла-горно до-си-фа-горно до-горно фа-горно ре-горно сол-сорно фа-горни ми в лада който съдържа следните ноти щото аз не мога,не знам как: до диез-ре диез-ми-фа диез-сол диез-ла-си ще съм много благодарен много интересно на кое казваш Горно и на кое долно
Gee Tee Age Отговорено Януари 24, 2006 Автор Отговорено Януари 24, 2006 горно викам на тва което е в следващата октава
Recommended Posts