metallika Публикувано Март 6, 2010 Публикувано Март 6, 2010 (Редактирано) Знаете ли ка да си направя осилвател за китара ? Какви части са нужни? Ако може ми кажете? Редактирано Март 6, 2010 от metallika Цитирай
Evtim Djerekarov Отговорено Март 6, 2010 Отговорено Март 6, 2010 (Редактирано) Първо питай какви познания ще са ти нужни. В общи линии, ако целта на занятието не е да се учиш, а да ти излезе по-евтино - откажи се. Частите, които ще си купиш ще са прекупени, а цените на китайците не можеш да ги биеш. Редактирано Март 6, 2010 от Evtim Djerekarov Цитирай
Trysth Отговорено Март 6, 2010 Отговорено Март 6, 2010 Мисля първо да вземеш малко уроци по български. Цитирай
Hillbilly Отговорено Март 6, 2010 Отговорено Март 6, 2010 Знаете ли ка да си направя осилвател за китара ? Какви части са нужни?Глей ся,за Осилвател требват Оси,след неколко месеца ше се появат,ловиш си нужното количество (повечко) и ги затваряш в подходящ сандък -отвътре ще се чува едно жужене се едно свириш метал през гаден евтин китайски усилвател с пак такъв дисторшън. Цитирай
kalata23 Отговорено Март 6, 2010 Отговорено Март 6, 2010 Мда, това отговаря на въпроса, защо не погледна във форума преди да пусне темата, защото никъде няма писано за Осилвател Цитирай
carnalsoul Отговорено Март 6, 2010 Отговорено Март 6, 2010 (Редактирано) Ти 'скивай , как е написал Металика Редактирано Март 6, 2010 от carnalsoul Цитирай
Parni_Valjak Отговорено Март 6, 2010 Отговорено Март 6, 2010 (Редактирано) Даааа, форумът е малко копие на Глобализацията. На една маса сядат HI-TEK специалисти от Los Alamos и неграмотни африкански деца. Добре, ама как да разговарят, когато нямат общ език? Прилича ми на констатацията от едно време за казармата - на едно място се събират хора които не знаят за какво е вилицата, и хора с висше образование. Като резултат влизат различно умни, а излизат еднакво глупави. Не виждам решение . За подобни теми съм поставил арменският тост в подписа си. Не че другите текстове в подписа нямат подобен смисъл... Редактирано Март 6, 2010 от Parni_Valjak Цитирай
ditronix Отговорено Март 6, 2010 Отговорено Март 6, 2010 Прав си,Валяче,ама накрая всички излизаха МЪЖЕ-независимо кои колко умни и кои-колко прости!Всички можеха да си опържат по едни яйца или картофи,да си оправят креватите и да си лъснат обувките.Сега всички чакат на мама и на тате и все другите им виновни!Колкото и да беше кофти преди-не може да се отрекат някои работи,които внасяха ред в хаоса! Цитирай
fire_garden Отговорено Март 7, 2010 Отговорено Март 7, 2010 ^^^Всички можеха да си опържат по едни яйца или картофи,да си оправят креватите и да си лъснат обувките^^^ Да - все неща, които нормално човек би трябвало да може на около 12 години при една нормална и смислена образователна система, ако приемем, че липсва домашно възпитание! Колко "смислено" е тогава образованието, щом ще разчитаме на казарма, за да ни научи на ред, дисциплина, уважение и самоуважение, елементарни житейски неща като да си вържеш връзките, да пържим яйца и картофи ... ? ПП Тя и без това темата отива на спам - и аз да замажа ... чинията! Цитирай
emilov_opel Отговорено Март 7, 2010 Отговорено Март 7, 2010 Знаете ли ка да си направя осилвател за китара ? Какви части са нужни? Ако може ми кажете? Купи си от готовите платки , направи захранване , измисли колко вата искаш . Заради този " Осилвател ", никой не ти отговаря , третира се като неуважение ... Цитирай
Fender_str Отговорено Март 7, 2010 Отговорено Март 7, 2010 Пич, мисля, че скоро няма да направиш тема в която да не станеш за смях... Как да си направя грума, Как да се храним за да си потдържаме гласа... Пише се Усилвател.. Мисля, че най-добре да си купиш готов такъв, в противен случай предвид "грамотното" ти писане и "адекватните" въпрости рискуваш да те убие тока. Съвсем сериозно ти го казвам и без да се заяждам. Това не е нещо което ще научих как от една тема в кой да е форум, още повече с така формулиран въпрос, ако все пак искаш да се учиш потърси в нета има достатъчно онлайн книжки за кое как и защо, има и схеми колкото искаш, има и библиотеки (ама мисля, че вече там не ходят хора на под 20-25 години, което си и личи) Цитирай
kalata23 Отговорено Март 7, 2010 Отговорено Март 7, 2010 А и повярвай, вече от личен опит знам, че не е толкова евтино, колкото ако си го купиш - не, че частите излизат колкото или по-скъпо от готовия, ами предвид, колко пари си хвърлил да се снабдиш с части платки и други работи, а накрая да не стане Освен това въпросът е и колко голям ти е ентусиазмът. Защото аз лично съм пробвал поне 4-5 схеми и изводите са: НЕ тръгва, хваща радио, няма части, излиза скъпо да си набавя 1 единствена част. ПП: Дори и да имаш някакви знания, то не си ги показал, съдейки по изразяването ти. Все едно да ида в някой завод за коли и да ги питам "Абе, кажете как се правят коли, че и аз да си направя. Какви части ми трябват, кое къде се слага?" Цитирай
Fender_str Отговорено Март 7, 2010 Отговорено Март 7, 2010 A някой да се е усетил, че потребителя "metallika" има 3 мнения и те висчките са теми и след това просто спира да пише Цитирай
Demiurg Отговорено Март 7, 2010 Отговорено Март 7, 2010 ... арменският тост в подписа си. ... Само за протокола - грузински е тоста ! Цитирай
Recommended Posts