AXE Отговорено Декември 15, 2004 Отговорено Декември 15, 2004 Еее тая тема рулира Дебели струни рулз туу :guitar: Цитирай
Sturmfuhrer Отговорено Декември 15, 2004 Отговорено Декември 15, 2004 Еее тая тема рулира Дебели струни рулз туу :guitar: Сори за офтопика, ама я кажи с кви перца свириш, че в темата за перцата не ми отговори! А иначе... като искате дебели струни, хванете бас, дистнете го и се кефете!!! Цитирай
Armaggideon Отговорено Декември 15, 2004 Отговорено Декември 15, 2004 И като ти каже какво ще стане от тая тема? Цитирай
Armaggideon Отговорено Декември 15, 2004 Отговорено Декември 15, 2004 Отговорих ти - виж пак темата. Сега ми кажи - да те трия ли, да не те ли трия Цитирай
sw1tched Отговорено Декември 15, 2004 Отговорено Декември 15, 2004 Отговорих ти - виж пак темата. Сега ми кажи - да те трия ли, да не те ли трия mod-овете са гадни спамъри ..сега да не го вземете на сериозно и да ми дигнете warned-a..хм не че ще ми дреме всъщност. Shturm кво им е на дебелите струни..тона наистина е по-як и издържат на повече злоба Цитирай
Steve_Vai Отговорено Декември 15, 2004 Отговорено Декември 15, 2004 "Никой не иска да ви слуша да солирате повече от 3 минути. Не ме е грижа КОЛКО сте добър. Така е то." Цитирай
Delyan Отговорено Декември 15, 2004 Отговорено Декември 15, 2004 6. Никой не иска да ви слуша да солирате повече от 3 минути. Не ме е грижа КОЛКО сте добър. Така е то. ... е те тук малко няма да се съглася, щото ако беше така нямаше да ги има познатите на всички ни имена!!! Цитирай
Steve_Vai Отговорено Декември 15, 2004 Отговорено Декември 15, 2004 6. Никой не иска да ви слуша да солирате повече от 3 минути. Не ме е грижа КОЛКО сте добър. Така е то. ... е те тук малко няма да се съглася, щото ако беше така нямаше да ги има познатите на всички ни имена!!! Спорна работа... Замисли се колко са дълги солата на въпросните китаристи, каква е постройката на цялото произведение и албум... Важното е да не ставаме досадни! Цитирай
AXE Отговорено Декември 15, 2004 Отговорено Декември 15, 2004 Те са известни с първите 3 минути от песните си :green: Цитирай
Delyan Отговорено Декември 15, 2004 Отговорено Декември 15, 2004 Спорна работа...Замисли се колко са дълги солата на въпросните китаристи, каква е постройката на цялото произведение и албум... Важното е да не ставаме досадни! ... е те тука па не е така. Да не би да отричаш инструменталните албуми? Нужно ли е да изреждам имена? Цитирай
Steve_Vai Отговорено Декември 15, 2004 Отговорено Декември 15, 2004 Тук вече е въпрос на лично мнение... На мен лично много малко инструментални албуми са ми любими Цитирай
Delyan Отговорено Декември 15, 2004 Отговорено Декември 15, 2004 На мен лично много малко инструментални албуми са ми любими ... но и твоето изказване личи, че има такива, които са ти!!! Цитирай
Black Bird Отговорено Декември 15, 2004 Отговорено Декември 15, 2004 Тук вече е въпрос на лично мнение...На мен лично много малко инструментални албуми са ми любими а аз поне в 80 съм влюбен Цитирай
Recommended Posts