balombi Публикувано Март 5, 2010 Публикувано Март 5, 2010 (Редактирано) Днес като слушах песента кучето на крайния квартал установих , че без певеца си и китарата тя може да стане моментално джем трак . Аз седнах и за около половин час направих това http://www.4shared.com/file/234661787/3284d390/ku4eto.html Знам , че е кратко но това се повтаря и както казва нашият съфорумник христо9 '' кратък но красив'' Айде аз ви оставям джемете на спокойствие . Редактирано Март 5, 2010 от balombi Цитирай
Baby Thomas Отговорено Март 5, 2010 Отговорено Март 5, 2010 Акордите не са верни, китарата няма нищо общо, звуците са ясни. На мен лично не би ми се свирило, сори... Цитирай
balombi Отговорено Март 5, 2010 Автор Отговорено Март 5, 2010 добре де ок да приемем , че парчето не е това , а просто един джем трак в крайна сметка не карам никого да свири така че ако искате пробвайте Цитирай
balombi Отговорено Март 6, 2010 Автор Отговорено Март 6, 2010 Съжелявам , че ще разваля темата , но ще пусна моя опит .Искам да кажа , че това е моят първи джем така , че моля за солидарност.Реших ,че вече е крайно време да спра да гледам табове и да почна да мисля като музикант(макар че не съм такъв ).Та ето го и него , пак казвам не е нищо особенно , но имам амбицията да направя повече . http://www.4shared.com/file/235617665/72f7...urvi_opit_.html Изплозвал съм китара кремона чиста ,защото нямам други екстри . Надявам се да ви хареса и да ме засрамите здраво като ми кажете грешките . Цитирай
Tozi Отговорено Март 6, 2010 Отговорено Март 6, 2010 Екстра е! Не си готов още да правиш грешки. Продължавай да опитваш! Звука ми харесва - кремеона - класика! Успех! Цитирай
balombi Отговорено Март 7, 2010 Автор Отговорено Март 7, 2010 (Редактирано) Много благодаря .Тайно се надявах да се пишеш в темата ,защото ти си нещо като моят джем идол . Благодаря за комплимента , аз ще продължавам да опитвам . Редактирано Март 7, 2010 от balombi Цитирай
Telerig Отговорено Март 10, 2010 Отговорено Март 10, 2010 Много интересен подход към темата - пентатоника + китайска народна медици...аа музика де...продължавай да опитваш и от мен ! П.С. Този джем е за малко повече бири от на колкото съм... Цитирай
balombi Отговорено Март 11, 2010 Автор Отговорено Март 11, 2010 (Редактирано) Много интересен подход към темата - пентатоника + китайска народна медици...аа музика де...продължавай да опитваш и от мен ! П.С. Този джем е за малко повече бири от на колкото съм... Какво искаш да кажеш с тази китайска музика , не те разбирам . Колкото до бирите , пий още 5-6 и се пускай . Редактирано Март 11, 2010 от balombi Цитирай
Recommended Posts