7thString Отговорено Декември 22, 2005 Отговорено Декември 22, 2005 Наскоро прайхмИ тая песнЪ. Мисля, че тва най-много се доближава до оригинала: Track 1 PM PM PM PM PM PM PM PM PM PM E E E E E E E E E E E Q. E E E||--------------------------|----------------------------| B||--------------------------|----------------------------| G||-----------------9--------|----------------------------| D||-----------------9--------|--12--11-----11~------------| A||--------------------------|---7---7------7~------------| E||--0--0--0--0--0-----0--0--|----------0-----------0--0--| PM PM PM PM PM E E E Q. E E E E E E Q Q ----------------------------|------------------------------|| ----------------------------|------------------------------|| ----------------------------|------------------------------|| --11--10-----10~------------|-----12-----12--12~----12\----|| ---7---7------7~------------|-----10------9--10~-----9\----|| ----------0-----------0--0--|--0------0--------------------|| Track 2 PM PM PM PM PM PM PM PM PM PM E E E E E E E E E E E Q. E E E||--------------------------|----------------------------| B||--------------------------|----------------------------| G||--------------------------|----------------------------| D||-----------------9--------|--12--11-----11~------------| A||-----------------7--------|---7---7------7~------------| E||--0--0--0--0--0-----0--0--|----------0-----------0--0--| PM PM PM PM PM E E E Q. E E E E E E Q Q ----------------------------|--------------------------|| ----------------------------|-----8-----7--8~----7\----|| ----------------------------|-----7-----7--7~----7\----|| --11--10-----10~------------|--------------------------|| ---7---7------7~------------|--------------------------|| ----------0-----------0--0--|--0-----0-----------------|| Ето и едно MIDI, че не обичам много таблатури ЦЪК! Цитирай
Evtim Djerekarov Отговорено Декември 22, 2005 Отговорено Декември 22, 2005 Не е така, като се прибера вкъщи ще се опитам да я таб-на, както и ще чуя гп3 -то. Цитирай
7thString Отговорено Декември 22, 2005 Отговорено Декември 22, 2005 Не е така, като се прибера вкъщи ще се опитам да я таб-на, както и ще чуя гп3 -то. Мда, ритъма не е баш така, ама самата мелодия е вярна 100% Все пак я "табвах" от видеозапис Цитирай
maringtr Отговорено Декември 23, 2005 Отговорено Декември 23, 2005 Добре де, това нали съм ви го табнал, какво не сте доволни?? Цитирай
dany_bany Отговорено Януари 31, 2006 Отговорено Януари 31, 2006 виждам че темата много се протака и май няма да свърши скоро, записах интрото и смятам че наистина така се свири ако се заслушате внимателно и го посвирите с песента ще разберете че е така. пуснал съм го тук : http://store3.data.bg/danybany/Clips-dany/ "chernata ovtsa-intro" Успех на всички Цитирай
bigjav Отговорено Януари 31, 2006 Отговорено Януари 31, 2006 Тая песен винаги я оприличавам на края на Innocence faded на Dream Theater (или обратното, зависи от гледната точка). Така че без да съм я чул с китара под ръка, определно започва, както 7thStirng е написал. Ма ше я чуя по-късно и че видим дорде че я докарам. Поздарви! Цитирай
metalmaniak Отговорено Януари 31, 2006 Отговорено Януари 31, 2006 Тая песен винаги я оприличавам на края на Innocence faded на Dream Theater (или обратното, зависи от гледната точка). Така че без да съм я чул с китара под ръка, определно започва, както 7thStirng е написал. Ма ше я чуя по-късно и че видим дорде че я докарам. Поздарви! Не си далеч от истината... Цитирай
7thString Отговорено Януари 31, 2006 Отговорено Януари 31, 2006 Има между другото една такава работа- моята таблатура и тва, което dany_bany е написал са двете китари Едната свири едното, другата- другото. Вчера я пробвахме на реп. и се получи 1:1 На мен нататък из куплетите не са ми много ясни разните му акценти, поне не мога да ги чуя от албумната песен... ако някой има запис на живо, нека да я извади щото там ще е по-добре акцентирана китарата Цитирай
Am-I-Evil Отговорено Септември 7, 2007 Отговорено Септември 7, 2007 Какво стана бе, хора? След 3 години мъки, някой успя ли да напише цялата песен? :) Цитирай
Dilian Nedev Отговорено Септември 8, 2007 Отговорено Септември 8, 2007 Какво стана бе, хора? След 3 години мъки, някой успя ли да напише цялата песен? Разрови се и ще намериш целия таб , барабар със солото Цитирай
Evtim Djerekarov Отговорено Септември 13, 2007 Отговорено Септември 13, 2007 Хванах малко табулатурата на Dark, и я моднах(засега само началото). Неговата версия има някои хармонични неточности, и основния риф не беше чак толкова близо до оригинала. Освен това неговата версия е по-късна, предполагам от LIVE-a на Ахат като подгряваща група на Deep Purple. Аз пиша оригинала от албума от 1989г., заедно и със синтезаторите което, предполагам, искате като табулатура. За сега съм в самото начало и ще ми трябва малко време. Ето малко preview на таба. Още не искам да го пускам в неготов вид. Затова, ако има навитаци - казвайте, поне да знам, че има смисъл да я вадя цялата. http://media.putfile.com/chernata-ovca-tab-preview Цитирай
Baby Thomas Отговорено Септември 13, 2007 Отговорено Септември 13, 2007 Един глас "ЗА" довършването на тази култова песен!!! Доста добре звучи! Кийп он овцинг!!! Цитирай
Child^in^Time Отговорено Септември 14, 2007 Отговорено Септември 14, 2007 (Редактирано) + 1 И аз съм "за" Редактирано Септември 14, 2007 от Child^in^Time Цитирай
Recommended Posts