bobikosatkata Отговорено Март 1, 2010 Отговорено Март 1, 2010 (Редактирано) Пък другия път,ако вземете и да запишете нещо, предполагам, че никой съфорумник няма да ви се обиди И без това на пръсти тук се броят хората, които могат да си позволят по-скъпичка техника! Поне да й се порадваме отстрани! УСПЕХ! Редактирано Март 1, 2010 от bobikosatkata Цитирай
HRS Отговорено Март 1, 2010 Отговорено Март 1, 2010 ХРС - кажи какво смяташ да донесеш. Нищо особено. Имам два 50 ватови ампа правени по схеми на Меса Соло 50 и JCM900 Master Volume. За съжаление още не са завършени напълно, но работя по въпроса. Ще ми е интересно да ги сравня с оригиналите, особено ректифайъра, а в Габрово няма такива Като ги завърша ще пиша да се уговорим за някоя проба, а до тогава се надявам че ще продължите със shoot-out-овете, даже се надявам другия път и някой запис да пробвате да направите Цитирай
Chieftain Отговорено Март 1, 2010 Отговорено Март 1, 2010 Честита Баба Марта! Бъдете здрави! Не, не, аз имах предвид мнението на колегата billymilano . billymilano е стар шегаджия, то е ясно @ TONY Иначе щом може - значи ще се видим. Само като Musicman моля да ме предупредите малко по-рано - за да мога да се организирам за събитието. И понеже не е необходимо да си щадя ръцете за свирене, то мога да съм полезен, ако има нужда от помощ за пренасянето. Цитирай
TONY Отговорено Март 29, 2010 Автор Отговорено Март 29, 2010 Очертават се четири почивни дни. Ако мислите, че искате и има желаещи да донесат някой друг (интересен , най-вече лампов) амп, къстъм китара и или ефект, пишете тук или на лични, за да организираме теста. Аз смятам да взема 1 или 2 ампа ( ако Евто пак дойде и помогне в носенето) и една къстъм китара. Амповете ще са различни от предишния път. Йорданчо ще докара гибсън амп и къстъм китара, Наско бе споменал за Вокс. Надявям се да има и други, които да донесът по нещо. Дими, ако иска може пак да вземе неговият амп, за тези, които пропуснаха миналият шутаут. Ако има предложения някакви, казвайте. Цитирай
bratmito Отговорено Март 29, 2010 Отговорено Март 29, 2010 Да запишете малко семпли и за простосмъртните,ако имате възможност. Цитирай
jordantcho Отговорено Март 30, 2010 Отговорено Март 30, 2010 аз ще пътувам през почивните дни....... Цитирай
TONY Отговорено Април 7, 2010 Автор Отговорено Април 7, 2010 Stagg са върха По празниците никой не се обади, предполага се, че много хора са били извън Софето. Ако се съберат мераклии, аз ще мога следващата събота. (Или тази, но някой по-късен час, примерно след 18:00, но едва ли ще има свободен). Не държа аз да организирам, ако някой прояви инициатива, няма да е зле. Преди малко писа съфорумник - Владо, каза че може да докара Hughes&Kettner Cream Machine (2 lampi triode). Boss DS1 Keely mode, Vodoo Lab Proctavia- vuzz octaver и един амрикански страт. Каза, че има и велвстейт, ако искате да сравняваме хибриди, ще взема ААКРафт акт 90. Лично съм мераклия да чуя крийм машината и проктавията. Аз и Йорданчо сме навити, ако се появят още двама-трима ентусиасти и може да се организира тестче. Цитирай
TONY Отговорено Април 9, 2010 Автор Отговорено Април 9, 2010 Един приятел, Васко се обади и каза, че ще докара Carvin V3. И аз ще взема да взема един Карвин Ако някой има Легъси и иска да го докара, или някой друг тюб Карвин, че като ги подкараме.... Но приемаме и хубавци всякакви. До Йорданчо, Владо и останалите, които имат желание, сбирката ще бъде следващата събота - 17.04. Carvin Saturday. Място и час ще се уточнят в последствие. Цитирай
TONY Отговорено Април 14, 2010 Автор Отговорено Април 14, 2010 (Редактирано) Тази събота от 13:00 - 15:00 в SCG (Sound Of Creative Generation). карта Не съм ходил там, това е в началото на Студентски град - на картата се вижда, че е до Картинг пистата, която е на спирката на 94, -общежитията, малко по натам са ПИС-а и ТУ. Всички желаещи са поканени, ако няма да носите гиър, може да си вземете китарка. тел. ако на някой му дотрябва по някакъв повод - 0886 608921 Редактирано Април 14, 2010 от TONY Цитирай
Parni_Valjak Отговорено Април 14, 2010 Отговорено Април 14, 2010 А гост-консултант по технически въпроси приемате ли? Цитирай
jordantcho Отговорено Април 28, 2010 Отговорено Април 28, 2010 впечатления някой ще споделя ли? Цитирай
TONY Отговорено Април 28, 2010 Автор Отговорено Април 28, 2010 При този слаб интерес, заслужава ли си? Който имаше интерес, беше там. Беше ми приятно да се запознаем(и с теб и с Владо), както и да видя, приятел, който не бях виждал няколко години, Васко. Гиъра ясен, лош лампов амп нямаше, най яки бяха JTM-a(1959) и V3-то. Едното е класика и се чу поради що, другото е спейсшатъл. Тоя дърт Маршал, навремето имах възможност да го купя, ма явно съм бил тъп. Станах фен на Диката, китарата, която ти е направил е страхотна. Цитирай
ProjectHamsterdam Отговорено Април 28, 2010 Отговорено Април 28, 2010 Интерес има, но София сте ми далече. Аз ако бях от вашийот град нямаше да пропускам. Някой ден ако приемате ще се изтърся с моя рак сетъп тип "Франкенщайн". Само да има оборотни $50 и колата да е в ред. А щом вече си фен на Диката, мога да донеса нещо приятно. Цитирай
Recommended Posts