Drone Отговорено Април 18, 2010 Share Отговорено Април 18, 2010 За евитините чинели е вярно,но аз се разубедин да купувам чинели и сет в скоро време.Просто прекалено много се зарибих по MTB и ще взимам колело Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
herbari Отговорено Април 27, 2010 Share Отговорено Април 27, 2010 Няма да коментирам горния коментар Искам да попитам някой да се е докосвал до чинели Amedia и съответно ако се е докосвал какви са му впечатленията. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
niacin Отговорено Април 28, 2010 Share Отговорено Април 28, 2010 ^ Колега според мен няма смисъл да се мяташ на евтини серии. Ако плануваш да свириш години напред все ще трябва да ги продадеш на голяма загуба. И то относително скоро. При чинелите или има звук или няма. Не можеш да го подобриш. По-добре бъди търпелив и си купи нещо от реномираните марки за да ти е кеф. Според мен серии като Planet Z, ZBT и други подобни, които идват например в комплект с нови барабани среден клас не си струват. Amedia не съм слушал, но май съм ги виждал в комплект с ниски серии барабани. По-добре следи форума "Продавам", ако държиш на Zildjian, Sabian или Paiste или иди до Камертон или Русинов до консерваторията в София и си харесай хубави турски чинели. А един хубав чинел си държи цена. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
niacin Отговорено Май 26, 2010 Share Отговорено Май 26, 2010 Това може да ви е интересно: откъде идва името SABIAN SAlly + BIlly + ANdy 3те деца на собственика. Ето и Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
jrhetf4xb Отговорено Юни 1, 2010 Share Отговорено Юни 1, 2010 (Редактирано) Наскоро се спрях ето на този китаец 14": http://www.thedrumshed.co.uk/shop/cymbals/...ina-714989.html Трябва ми покупката да е евтина, не за друго. Та въпроса ми е дали изобщо си струва да го взимам (все пак е Стаг) и ако някой си го е купувал или е свирил на него да сподели едно мнение... Ще съм много благодарен Редактирано Юни 1, 2010 от jrhetf4xb Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
niacin Отговорено Юни 2, 2010 Share Отговорено Юни 2, 2010 ^ Stag китаецът не е лош. В репетиционната ни има такъв. Тънък е и затова бързо затихва и има приятен мек, тъмен звук. Аз поне такъв тив чинели-китайци харесвам. Ако свириш силно обаче и харесваш твърд и висок звук от китаец няма да ти свърши работа. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
jrhetf4xb Отговорено Юни 2, 2010 Share Отговорено Юни 2, 2010 Аз пък останах с впечатлението, че има доста разлят и продължителен звук като го дръннах... Просто ми хареса звученето и реших, че този ще е китаеца за първо време. Ок, мерси за инфото Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
visorski Отговорено Август 22, 2010 Share Отговорено Август 22, 2010 Аз имам такъв китаец 18 инчов, ползвам го от 3 години и съм много доволен, единственото което му стана е, че надписите му почнаха да си отиват... Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
herbari Отговорено Октомври 12, 2010 Share Отговорено Октомври 12, 2010 Някой ако скоро е ходил до камертона да каже дали са заредили някакви чинели, че последния път като ходих имаше само сплешове и китайци... Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
emoG Отговорено Октомври 13, 2010 Share Отговорено Октомври 13, 2010 Преди седмица ходих,нищо ново. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
prodanoff Отговорено Януари 16, 2011 Share Отговорено Януари 16, 2011 (Редактирано) Някой пробвал ли е чинелите на Meinl Byzance? По точно имам в предвид следните чинели: този този и този Ако някой случайно ги има или ги е чувал на живо моля да каже мнението си за тях Не знам струва ли си да събирам пари за чинели от тази серия, а пък в musicworld няма опция да ги чуя :| Редактирано Януари 16, 2011 от 6KyMb@ta Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
nosorozitemu Отговорено Януари 16, 2011 Share Отговорено Януари 16, 2011 Здр. От този канал в тубе-то могат да се видят и чуят доста чинели. http://www.youtube.com/watch?v=iCx6QSN7if4 Има и цял куп други радости. Поздрави. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
niacin Отговорено Януари 17, 2011 Share Отговорено Януари 17, 2011 Новата серия на JoJo Mayer от Sabian - Sabian Omni. Има и страхотни клипчета с високо качество. http://www.sabianomni.com/ Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
nosorozitemu Отговорено Януари 19, 2011 Share Отговорено Януари 19, 2011 Бацета - омни - то кърти, направо ми отнесе каскета. Хита на сезона Paiste swiss 18' Sabian и Paiste се отчетоха.... топката е в Zildjian... Поздрави. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Sasho_Crasho Отговорено Януари 20, 2011 Share Отговорено Януари 20, 2011 Омнитата са брилянтна идея. И акцента е определението "брилянтна" - много хубаво е, че са комбинирали 3 чинела в един, обаче който търси друг звук за крашове освен брилянтен такъв, какво прави? Трябва да направят версии на топ сериите си в "омни режим" и може да избият всичко живо. Иначе суиса на Пайст не е нещо невиждано. Но е добре, че гледат да наваксат изоставането си. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Recommended Posts