niacin Отговорено Януари 20, 2011 Отговорено Януари 20, 2011 ^ Съгласен. Например както започнаха с HH Duo Ride. Въобще Sabian много ме кефят колко са проактивни. Нямам пазарни статистики, но лъвският пай на Zildjian според мен последните години се изяжда... Цитирай
nosorozitemu Отговорено Януари 20, 2011 Отговорено Януари 20, 2011 Значи пейст - чето ми направи силно впечатление, защото не е от елитна, а семи - про серия и звучи доста приятно и свежо. Сега ако чуем "о-зон" пинис от "сигничър" серията със сигурност нещата ще са доста по - различни. До колкото за пазара и неговото развитие, със сигурност от години Сейбиън и Мейнл например силно досаждат на двете величия... знаем кои са. Дали това ги притеснява незнам, но мен ме притеснява, че в БГ още няма достатъчно голям шоу рум за чинели и барабани, където човек да разгледа, да се насити и да си похарчи парите с удоволствие. SABIAN Holy China 21" Vault series http://www.youtube.com/user/memphisdrumsho.../11/7jnBOF284vs SABIAN O - Zone 20" AAX Crash http://www.youtube.com/watch?v=vz3OxRfZ8fc PAISTE Signaure Dark Metal Ride 22" http://www.youtube.com/watch?v=JkiXQubEfGw...feature=channel Поздрави. Цитирай
niacin Отговорено Януари 21, 2011 Отговорено Януари 21, 2011 ^ В Бъглария няма големи магазини, защото хората само ще се наситят и няма нищо да похарчат... Цитирай
QueenII Отговорено Февруари 16, 2011 Отговорено Февруари 16, 2011 Колеги, някой да има идея какво представлява марката Wuhan? Нещо като Stagg ли са, или са още по-зле? Тъкмо гледам нов China 18'', който с доставката дотук излиза 115 лева. Цитирай
Spaz Отговорено Февруари 16, 2011 Отговорено Февруари 16, 2011 Аз имам един 12 инчов, който е доста силен. Звучи не лошо, но можеше и по-добре... За това и го продавам : ) Цитирай
gianev Отговорено Март 28, 2011 Отговорено Март 28, 2011 Някой да има впечатление от марките Masterwork и Supernaturals , конкретно сериите Masterwork Resonant и Supernaturals Prodigy Pro ? Цитирай
drumar_2009 Отговорено Май 15, 2011 Отговорено Май 15, 2011 Притежавам 15 и 17 Мастеруорк Резонант- разкошни чинели ,от висок клас-като Истанбул мехмед или агоп.Крашовете звучат красиво,средно дълъг състейн.Турски чинели от \в20 бронз,създадена фирма2002год.Стават за по-нежна музика и рок.Серията кастъм на Мастеруорк също е много добра! Цитирай
boreto Отговорено Май 16, 2011 Отговорено Май 16, 2011 Ей тая марка я открих случайно на Месето http://istanbulpera.com/ Бидейки любител и ползвател на Сейбиан и Зилджан - тия просто ме покосиха. За първи път чувам чинели, които от най-малкия до най-големия размер звучат сочно. Ама те турците си знаят как да правят тенекета Цитирай
niacin Отговорено Май 16, 2011 Отговорено Май 16, 2011 Притежавам 15 и 17 Мастеруорк Резонант- разкошни чинели ,от висок клас-като Истанбул мехмед или агоп.Крашовете звучат красиво,средно дълъг състейн.Турски чинели от \в20 бронз,създадена фирма2002год.Стават за по-нежна музика и рок.Серията кастъм на Мастеруорк също е много добра! Имам 16" такъв краш (Custom) и не го давам за нищо. Цитирай
Vladimir_V_Ivanov Отговорено Май 25, 2011 Отговорено Май 25, 2011 Преди около 2 години си купих 2 краш чинела Zildjian ZBT и вече са пукнати. Не е свирено много на тях нито е свирено със сила, която не могат да понесат. Ако някой може да ми каже при кой да отида, за да изрежа пукнатите места, много ще ми помогне. Цитирай
BEER Отговорено Юни 14, 2011 Отговорено Юни 14, 2011 Преди около 2 години си купих 2 краш чинела Zildjian ZBT и вече са пукнати. Не е свирено много на тях нито е свирено със сила, която не могат да понесат. Ако някой може да ми каже при кой да отида, за да изрежа пукнатите места, много ще ми помогне. Това и на мен ще е полезно,ако има някой пишете на Л.С. Благодаря и успех на всички. Цитирай
drumar_2009 Отговорено Юни 21, 2011 Отговорено Юни 21, 2011 Това става само с чинели с бронз в-8,в-10-очертава се правилен кръг до мястото на пукнатината,взима се ножица за ламарина и се реже по контура-най-добре контура се прави с траен маркер за дискове!Реже се и парчето се навива на спирала с клещи,реже се и се навива с клещи-прави се ,за да може да влезе ножицата до неотрязания контур.След това се оправят ръбовете на шмиргел или пила и накрая с шкурка се доизглажда всичко-ТОВА Е! Цитирай
fella Отговорено Юни 21, 2011 Отговорено Юни 21, 2011 Аз имах едни фус-чинели които си бяха пукнати,и въобще не ми се занимаваше с такива ножици,затова отидох при стругар,той там ми каза че нямало да стане,щото били много меки и не искал да рискува или по моето впечатление-нему се занимаваше,та СЛУЧАЙНО намерих друг вариант-попаднах на плазмена резачка (лазер) или не знам как е точно,но човека за 2 минути ми ги отряза точно,като махна пукнатината която бе приблизително 2 см. навътре от ръба на чинела,после заглади ръбовете на шмиргела и готово ! За двата чинела ми взеха 5 лв. така че за мене вече това е решението,ама дано да не се стига до там ! Поздрави ! Цитирай
Vladimir_V_Ivanov Отговорено Септември 13, 2011 Отговорено Септември 13, 2011 Как можем да го открием този човек с лазера? Цитирай
Recommended Posts