rinti Отговорено Февруари 9, 2010 Отговорено Февруари 9, 2010 Еми да, тази възможност винаги е налице. Но въпроса е, че трябва да знаем, че имаме права и съм останал с впечатлението, че КЗП си върши работата като хората. IgniteAll имаше работа с тях за доста по-голяма сума(спомням си за една тема в "Говорилня") и може да потвърди
Valserp Отговорено Февруари 9, 2010 Отговорено Февруари 9, 2010 В защита на Канев - има много голяма вероятност и той да не е знаел, че е вокален процесор За грешката си си виновен, но е много педалско от негова страна, че е твърдял, че е за китара. Добрите новини са, че почти всички музикални-магазинери в БГ са измекяри. То-ест - горчивият опит ще ти послужи за в бъдеще.
ultramega Отговорено Февруари 9, 2010 Отговорено Февруари 9, 2010 Според мен не е излъгал с умисъл... Не е добре информиран за стоките си. Веднъж направих опит да попитам за материала (дървесината) , от който е направена една от китарите , които продава и той започна да търси в интернет, после започна да ми изказва предположения и накрая каза че всъщност май не знае, но това не било от голямо значение, защото китарата била страхотна !!!
BloodMetall Отговорено Февруари 9, 2010 Отговорено Февруари 9, 2010 А мога ли да кажа това че свириш от 5 години на китара няма никакво значение. Ти като не разбираш от техника това е друго! Аз не свиря от 5 години ами от около 4 и половина ама това при мен не може да се случи , защото прекарвах часове за изучаването на китарната техника. Предлагам ти и ти да го направиш ще ти помогне много!
Valserp Отговорено Февруари 9, 2010 Отговорено Февруари 9, 2010 Аз пък свиря на китара от 2 месеца и не може да се случи това при мен!Beat that! Е ти вече яде попарата с твоя усилвател и, вярвам, ще се ослушваш повече преди следващата по-сериозна покупка
W_A_R Отговорено Февруари 9, 2010 Отговорено Февруари 9, 2010 това не било от голямо значение, защото китарата била страхотна !!! Ами то какво значение има от каква дървесина е след като е "срахотна" Аз не съм чул за този Канев ли е или какъвто е, но случилото се е просто безобразие. Най-лошото е, че няма как да върнеш покупката и в случая едва ли някой ще се застъпи за теб след като са минали 5 седмици Ама такива хора си правят бизнеса на гърба на другите и за жалост остават безнаказани
Zero Tolerance Отговорено Февруари 9, 2010 Отговорено Февруари 9, 2010 Аз пък смятам ,че самият Канев не е знаел за какво става дума така като чета..Нито пък "прецаканият"..Как си представяш китарен процесор да е с такъв цвят и такъв експрешън педал най-малкото о.о.. Едва ли те е прецакал за пари , при положение че китарните процесори на Дигитек струват повече от този вокален (който все пак може да се ползва за китара , ако критериите ти за звук са силно занижени)... Терминът "Селска чест" не е случаен все пак.. Ситуацията е тъпа, пробвай да го размениш този процесор.
BloodMetall Отговорено Февруари 9, 2010 Отговорено Февруари 9, 2010 Просто погледнете големите букви "VOCAL" (от ляво) на дисплея и другите по-малки "Vocal Effects Processor" (от дясно) на дисплея. Има ли какво да говорим . Пет седмици и не ти е извадило очите ? Отне ми 5 секунди в нета .. Човек наистина се надявам да се оправи проблема ти но ГЛЕДАЙ следващия път. Нито купувача нито продавача не могат да се оправдават вече...
Rock Forever Отговорено Февруари 9, 2010 Отговорено Февруари 9, 2010 И накрая какво излезе- "Сляп карти не играе."
Heartman Отговорено Февруари 10, 2010 Отговорено Февруари 10, 2010 (Редактирано) ^^^ Това щях да кажа и аз.От два километра се вижда че пише Вокал.Сигурно и на кутията е пишело,щото съм виждал китарен процесор на Диджитек и на кутията му пише процесор за какво е и колко възможности и има ритми и т.н.т. Не може до толкова да не разбираш,че да те прекарат.Другото е че търговеца си е търговец и се съмнявам да не е знаел за каква стока става дума,просто е видял начинаещ и го е прецакал. ПП - Иначе едно време имаше ръчно правени струни Каневски и Гашевски,та си мисля че Канев ги е навивал едните,ама не съм сигурен.Отдавна не съм ходил във Варна и мислех,че го няма вече този магазин.Доколкото знам има други 3 или 4.Май е по-добре да не се пазарува от там. Редактирано Февруари 10, 2010 от Heartman
noflip Отговорено Февруари 10, 2010 Отговорено Февруари 10, 2010 плюс това търговец на музикални инструменти и техника да не забележи липсата на думичките "Overdrive" и "Distortion" на процесора за китара, който продава не ми се вярва. или просто това не му е силната страна
Valserp Отговорено Февруари 10, 2010 Отговорено Февруари 10, 2010 Как си представяш китарен процесор да е с такъв цвят и такъв експрешън педал най-малкото о.о Епа извинявай, приятел, ама как пък определяш за какво са процесорите по цвета им?
Чукопад Отговорено Февруари 10, 2010 Отговорено Февруари 10, 2010 (Редактирано) Аз пък свиря на китара от 2 месеца и не може да се случи това при мен!Beat that! Е ти вече яде попарата с твоя усилвател и, вярвам, ще се ослушваш повече преди следващата по-сериозна покупка Всъщност с времето усилватела започна да ми харесва, дори вграденият овърдрайв, а чистият звук е много приятен, особено когато не бръжди! .A с твоя дисторшън направо стана екстра. А самият овърдрайв в началото наистина много го плюех, но то беше общо взето защото не правех разлика между овърдрайв и дисторшън. В действителност е мек и готин и ми харесва, стига да му се намери добро приложение.А аз се опитвах да докарам Children of Bodom с него Но ако трябва да бъда честен в магазина ме набутаха здраво, защото казах , че искам 15-20 ватово кубе за метъл, а те ми дадоха 40 ватово, което е по-скоро за блус.За същите пари и Роланд можех да взема, и Маршал. Карай.Моя си е грешката и следващият път ще знам. Редактирано Февруари 10, 2010 от Чукопад
Recommended Posts