Jump to content
Българският форум за музиканти

Помощ колеги китаристи !


yeeeah

Recommended Posts

  • Отговори 51
  • Created
  • Последен отговор

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Много ми е интересно как 5 седмици този ефект е седял в теб и ти нито си решил да погледнеш в интернет какво пише за него, нито явно да го включиш, дори не си го пробвал в магазина, не си поискал и гаранционна карта.

Метнат си.Това е.

А ако само беше написал името на процесора в гугъл, веднага щеше да ти излезе, че е вокален процсор, да идеш и да го върнеш.

След 5 седмици и комисията по защита на потребителите не може да те спаси.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

В срок от 3 дена на закупуването на продукта може да си искаш парите обратно с 3% забгуба. И да те посъветвам нещо информирай се преди да купуваш каквото и да е, и винаги искай касова бележка!

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

е българия искаш да си купиш сирене продават ти кисело мляко , да пак е бяло от малко се прави ...

много лошо говори това този от когото си го купил , но пък и ти не можали предварително да видиш какво ще си копуваш смисъл как така не си се усетил по рано , не искам да ти акзвам ,че си виновен просто за нарепд бъди по предпазлив

а на този от който си го купил ,аз лично бих му го забил в главата наистина!

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Съветвам всеки ,който си пазари нещо от този магазин, да си набавя информация за продукта от някъде другаде(където се предполага че е коректна), но не и директно от Канев. Разговарял съм с него и съм си направил този извод лично.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Я дайте инфо за тоя магазин (или търговец), какъвто е там, или направо пуснете предупредителна, че да знаят поне хората дето четат форума за какво става въпрос. То ако някой чете форума активно, едва ли ще се остави да го метнат, де, ама с новаците е лесно - каквото им бутне продавача - това купуват.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Не че нещо ама в китарата не съм новак. Свиря от 5 години и не мисля, че съм начинаещ.Просто в процесорите в тая среда съм зле наистина. Както и да е предполагам може да се ползва тоя процесор и за китара нали ?

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Наистина въпросният "Канев" е постъпил много некоректно, но за съжаление сам си си виновен. При хора като него е "ако мине". Аз за най-малкото нещо преди да го купя, изчитам сумати ревюта в интернет, клипове в тубата и информация от официалния сайт. Та съвета ми е, винаги проверявай, преди да купиш нещо. Разлики в цените от различните места също има. След толкова време, едва ли някой ще може да ти помогне за замяна/връщане на продуката. А щом ти е отказал след като си ходил малко след покупката, на сайта на КЗП е написано ясно:

 

Какво да прави потребителят ако продавачът не е съгласен да задоволи неговото искане?

 

При нарушаване на задълженията по предоставената гаранция или неприемане на рекламация потребителят може да се обърне за съдействие към сдруженията на потребителите, органите за защита на потребителите или към помирителни комисии или да предяви иск в съда.

Редактирано от rinti
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Абе има решение, ако имаш група и вокалът ви си търси процесор продай му този с някво намаление, все пак е нещо.

Или му кажи той да купи китарен процесор и ги разменете :)

Редактирано от Чукопад
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ако не успееш да го върнеш може да се пробваш да го продадеш във форума и да си върнеш голяма част от парите. Другият вариант е да му намериш употреба по предназначение или да мине дълбока резерва в чакане на правилния момент.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Guest
Темата е заключена и Вие нямате право да коментирате в нея.

×
×
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.