Elly Публикувано Февруари 7, 2010 Публикувано Февруари 7, 2010 Здравейте, хора! Отдавна не сме се появявали в тази секция, да не кажа, че това е едва вторият ни път. Та значи: Записахме едно парче миналата година, още има работа по него (бързам да отбележа, че сме забелязали, нали... )... Решихме, обаче, преди да го доизкусурим, да си сверим часовниците с вас. Е такъв картбланш за мнения - здраве му кажи! Можете да чуете песента в нашия спейс. ваши: Цитирай
Demiurg Отговорено Февруари 12, 2010 Отговорено Февруари 12, 2010 Яко рок-фънкче !!! Браво ! Малко клавира ми потъва, но пък китарите са ЧУК ! И баса, естествено (нечовек)! Цитирай
Stivy_k Отговорено Февруари 12, 2010 Отговорено Февруари 12, 2010 Какъвто и да е стила хубавото си е хубаво! Браво изкефихте ме много! Саунда е супер (може би малко са понапържени китарите за този стил) но никак не проблем! Поздрави, С. Цитирай
paralax Отговорено Февруари 12, 2010 Отговорено Февруари 12, 2010 Имате страхотен барабанист, да ви е жив и здрав! Използвайте го! Фуса на куплетите е красив, но се чува само като се заслуша човек. Иначе идеята във втората ви песен ми харесва повече от първата. По-достъпна е, по-лесно се запомня. Цитирай
vhcs Отговорено Февруари 15, 2010 Отговорено Февруари 15, 2010 funky и groovy ... или просто кефи ! Цитирай
daniel.hristov Отговорено Февруари 15, 2010 Отговорено Февруари 15, 2010 Евала, много готино парче ... наскоро ви чух за сефте на живо и съм повече от впечатлен Цитирай
kolio_k Отговорено Февруари 20, 2010 Отговорено Февруари 20, 2010 Много готино и грууви сте го изсвирили, и звучи клубно ( не стерилно като някои студийни записи) Цитирай
spongebob Отговорено Февруари 20, 2010 Отговорено Февруари 20, 2010 Яко! Солото мачка,направо ми откъсна главата!!! Цитирай
Recommended Posts