KeRRANGKid Публикувано Февруари 7, 2010 Публикувано Февруари 7, 2010 http://www.sevenstring.org/forum/politics-...ocumentary.html Без коментар.
Evtim Djerekarov Отговорено Февруари 7, 2010 Отговорено Февруари 7, 2010 Не всички имаме регитрация там, затова ще се наложи да обясниш.
Malcolm_Young Отговорено Февруари 7, 2010 Отговорено Февруари 7, 2010 Навсякъде е така, пичове.Това, че са направили видео за Корт не значи , че само там ги има тия идиотщини.Пък и ако крепежните елементи, сетъпа и флойда(засега е наред ама колко е надежден ..) бяха наред всичко щеше да е ОК
Evtim Djerekarov Отговорено Февруари 7, 2010 Отговорено Февруари 7, 2010 (Редактирано) ...всичко щеше да е ОК За едни щеше да е ОК, за други, пак щеше да си е същото. И аз се питам дали не е така и с останалите производители. Редактирано Февруари 7, 2010 от Evtim Djerekarov
Чукопад Отговорено Февруари 7, 2010 Отговорено Февруари 7, 2010 Аре ся кво ви пука важното е че правят добри китари за малко пари!
Evtim Djerekarov Отговорено Февруари 7, 2010 Отговорено Февруари 7, 2010 (Редактирано) Дори горното не е на всяка цена вярно. Редактирано Февруари 7, 2010 от Evtim Djerekarov
chlen Отговорено Февруари 7, 2010 Отговорено Февруари 7, 2010 Еми всеки иска евтини, качествени китари, те да не растат по дървеата... П.С. Аре да залагаме каса бира кога най-късно ще бъде затворена темата?
Malcolm_Young Отговорено Февруари 7, 2010 Отговорено Февруари 7, 2010 Е то излиза, че всички трябва да си поръчваме лютиерски китари да му се невиди
KeRRANGKid Отговорено Февруари 7, 2010 Автор Отговорено Февруари 7, 2010 Абе за да се самозапалиш е така, трябва или да си смахнат, или наистина да е заради нещо сериозно. Във всеки случай Dynacord-а направиха голяма услуга на съвестта ми като не успяха да ми внесат 7-струнния модел.
JustHATEme Отговорено Февруари 7, 2010 Отговорено Февруари 7, 2010 И на мен,като нямаха в наличност модела cort който си бях харесал
bluelemon Отговорено Февруари 7, 2010 Отговорено Февруари 7, 2010 Според мен това е поредната провокация. По едно време постоянно им хакваха сайта на корт. Сега тези клипове в тубата. Кофти антиреклама са им спретнали. Както и да е де. Аз съм доволен от моя корт.
Yo The Real Отговорено Февруари 8, 2010 Отговорено Февруари 8, 2010 Да, и аз помня как сайта на Корт падаше през 2 часа. В Китай навсякъде е така според мен. А мойта китара рулира.
SomeoneElse Отговорено Февруари 8, 2010 Отговорено Февруари 8, 2010 Тези клипчета ми изглеждат толкова изкуствени и нагласени, че повече не може да бъде. Не знам, имам някакво чувство, че това е някаква провокация и фалшификация. Тези, дето ги "интервюират" защо са в цехове за производство на китарите, като са съкратени? И кой би пуснал журналисти вътре, кой би оставил работниците да говорят така против шефа си, против организацията на работа, заплатите и т.н. ... и то в Китай? Или в празните дворове на завода? Завод, в който има такива проблеми, журналист не би могъл да припари, камо ли да снима и да интервюира работниците на място. Протест от 5 (пет) души със значки "No Cort" и жилетки с надписи на...немски?... Годишен отчет за сумата на приходите от продажби в ръцете на обикновения работник... Никакъв опит за интервю на шефа... "Самозапалил" се човек, който едва ли не е приличал на мумия от бинтове, но седи доволно на леглото и позира докато си гребе супа от чинията, а няколко месеца по-късно няма и следа от подпалването и дава интервю... А и в крайна сметка става за няколко съкратени работници. Да видят и те хубаво ли е какво е да страдаш заради по-евтини работници/продукти/части и почти дъмпинг от конкуренцията... Моите 5 стотинки и индонезийски Корт...
Recommended Posts