L.K. Отговорено Април 5, 2010 Отговорено Април 5, 2010 Без да искаш си открил "ефектът на кутията". Той може да бъде както положитен така и отрицателен. Гроздова пия, но в случая и една виртуална бира ще е достатъчна . Цитирай
emilov_opel Отговорено Април 5, 2010 Автор Отговорено Април 5, 2010 Най после попаднахме на темата , ашколсун , за мен И бира . Демек ракия и бира молим . Каква е разликата м/у Смоки амп и Руби амп , чувствам се малко тепегьоз , с тоз въпроз но не ми е ясно ? И Кала , има си схеми / интеграли които фабрично си звучат скапано . Прави само пробвани тука схеми , и на които ти е ясен секи елемент за какво служи . Интегралът трябва да му знаеш принципната схема , за да го настроиш . Поздрав на хубавият форум http://www.vbox7.com/play:d319c991 Цитирай
kalata23 Отговорено Април 10, 2010 Отговорено Април 10, 2010 Тогава на всички по една грозодова и една виртуална . Благодаря, че ми помогнахте. Сега се зафащам с дисторжъна (е не точно сега, че тъкмо се върнах от лагера, но утре-вдруги ден) Цитирай
noflip Отговорено Април 11, 2010 Отговорено Април 11, 2010 смоки амп-а мисля, че няма гейн пот, а само волюм и е на принципа повече жега - повече кривене. руби има гейн и волюм потенциометри. но за всеки случай провери, ако не друго това са разликите между литъл джем и руби, а доколкото знам литъл джем е реално смоки амп. Цитирай
kalata23 Отговорено Април 11, 2010 Отговорено Април 11, 2010 Да, интегралите са различни. Ruby е с JRC 386, а руби е с LM386. При LM386 гейна идва с набор на елементи и с байпаса. В даташийта има различни схеми на усилватели за гейн 50, 100, 200. Цитирай
L.K. Отговорено Април 18, 2010 Отговорено Април 18, 2010 Калата, дзънка ли ампчето? Време е за нещо по-яко - Marshall Mini . Това как реже не е истина! Малко е на руски, но ще се справиш. Цитирай
emilov_opel Отговорено Април 19, 2010 Автор Отговорено Април 19, 2010 смоки амп-а мисля, че няма гейн пот, а само волюм и е на принципа повече жега - повече кривене.руби има гейн и волюм потенциометри. но за всеки случай провери, ако не друго това са разликите между литъл джем и руби, а доколкото знам литъл джем е реално смоки амп. Noflip ., ти ако мислиш че различавам гейн пот , от волюм направо си се заблудил Тва е вярно мн хубаво маршал мини , макар че за Калата е прекалено мощно ! Ма има страхотен дизайн , винаги съм твърдял , че за усилвателите , че и за жените ) никому не пука как свири , а гледа дизайно. Те - това соло , на Мини Маршала ? А ? Цитирай
kalata23 Отговорено Април 19, 2010 Отговорено Април 19, 2010 (Редактирано) Ампчето си свири суперски, само да не съм го усилил на макс. Иначе този мини маршал се чудя, ще му намеря ли компонентите. И как от тия снимки евентуално мога да извадя четежите на PCB-to да отида да ми направят платката с писти ? Свалих layout-a, но е във формат .lay с какво се отваря и как да дам да ми направят платката? Редактирано Април 19, 2010 от kalata23 Цитирай
Fender_str Отговорено Април 19, 2010 Отговорено Април 19, 2010 В сайта, раздел софтуер си я има програмата Цитирай
kalata23 Отговорено Април 19, 2010 Отговорено Април 19, 2010 Разбрах за програмата, ама как да конвертирам тоя файл във Протелски формат? Щото в конструктор.бг правят платки ама искат да са в протелските разширения файловете. Цитирай
L.K. Отговорено Април 19, 2010 Отговорено Април 19, 2010 За платката - не знам. Поръчай 5-6 бройки и ги разцъкай из форума. Аз ще взема една. Цитирай
emilov_opel Отговорено Април 19, 2010 Автор Отговорено Април 19, 2010 20.imageshack.us/img20/5452/dsc09742a.jpg Shared with ImageShack http://stream.imageshack.us/redir.php?sl=i...2/dsc09742a.jpg Еее айде кочкоджамити програми и киселини за 1 проста платка Те най мързеливо как ги правя за 5 мин. това е изчегъртано с кухненски нож , мога и със зъби или нокти , но двойно по- бавно . Имам тук даже една работеща платка с МБА810 , от Живково (ех блаж. години ) , но не мисе разправя да я пращам . Цитирай
kalata23 Отговорено Април 19, 2010 Отговорено Април 19, 2010 Намерих си фирма, като събера някой друг лев, тогава ще поръчам 3 броя Цитирай
Recommended Posts