Jump to content
Българският форум за музиканти

Tornado Of Souls


MrDeath

Recommended Posts

Те солото само. Снимано е с телефон и е бая тихо, а и ютюб май е развалило и синхронизацията...абе да си *бе. Иначе има грешки или по-точно недобре изсвирени моменти, ама не ми се занимаваше да пробвам няколко пъти и също така е изсвирено "ламерската" ама нищо. Тварете аз съм айляк :) па ако има някой нещо конструктивно да каже, целият съм в слух.

LINK

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Абе единствената критика ми е към нещото, с което си го снимал. Ужасно е! Иначе вери гуд уорк, секрифиси а лот енд ю рок мен! :)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Една от най, най-любимите ми банди...... Първо - много яка китарка имаш, евала..... Крис Бродерик би се зарадвал :D Солото е бая яко и доста добре си го изсвирил, единствената ми забележка е следната: Най-яката и толкова известна фигура си я заменил с тапинг. Не че звучи грешно, но може би трябва да пробваш и оригиналната пръстовка :) Това е ..... иначе беше добре, евала и поздравления за невероятния избор!!! С нетърпение очаквам да чуя цялата песен, а и по възможност целия албум, защото ЗА МЕН това е най-великия траш албум на всички времена ;):P:)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Абе не е хубаво изсвирено, ама няма да се обяснявам сега. Относно арпежите, направих ги с тапинг, защото има много гнусни акценти, които по другия начин не мога да направя, стават равни и не се получава просто, но пък то това няма значение, тоновете са тези и звучат така.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Отговорете в темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Предишното ви съдържание бе възстановено.   Свободно редактиране

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.