XeRo Публикувано Януари 29, 2010 Публикувано Януари 29, 2010 XeRo - Вървят ли двама Малко мъжки вариант. Малко повечко е Live на репетициики. Цитирай
arebegai Отговорено Януари 29, 2010 Отговорено Януари 29, 2010 Хубаво,хубаво!Записвай се по-често,да послушаме повечко неща от тебе. Цитирай
Pro stack Отговорено Януари 29, 2010 Отговорено Януари 29, 2010 Ето така трябва да се пее! Страшно яко! Супер! Евала! Наздраве! Цитирай
Janick_Gers Отговорено Януари 29, 2010 Отговорено Януари 29, 2010 Ее, много як и плътен глас.... Евала, човек... Цитирай
Tozi Отговорено Януари 30, 2010 Отговорено Януари 30, 2010 Поздрави за изпълнението! Само така! Цитирай
Angelina Sekulova Отговорено Януари 30, 2010 Отговорено Януари 30, 2010 XeRo, човече! Откакто съм във форума и гледам тия клипчета, в доста случаи дуети или формации от повечко гласове, за първи път отчитам такъв качествен скок в представянето ти - зряло, уверено, наистина осмислено пеене! Казвам го, защото независимо от кофти качеството на звука, на едно-две места просто настръхнах, а това иде да покаже, че изпълнението наистина е завладяващо! Имам дребни технически забележки: замисляй се да не отпяваш толкова тоновете, където пускаш това широко вибрато. Песента е много интимна и нежна по своето съдържание и по-компактният тон ще донесе именно тази емоционална сгъстеност на израза. Разпяването на трайностите се асоциира с панорама и експанзивност. НЕ МЕ СЛУШАЙ (точно сега)! Отбележи си какво ти казвам в някое далечно и тайничко ъгълче на ума и си пей точно толкова прекрасно, с настроение и повествователност, както си го правиш в момента! Останалото ще се развие само... Браво, много ме радваш! А кой направи тоя хубав сингбек?! Цитирай
XeRo Отговорено Януари 30, 2010 Автор Отговорено Януари 30, 2010 Хубаво,хубаво!Записвай се по-често,да послушаме повечко неща от тебе. Разбирасе ще поствам още, тази година ще има повечко. Ето така трябва да се пее! Страшно яко! Супер! Евала! Наздраве! Наздраве и на теб братле. Ее, много як и плътен глас.... Евала, човек... Благодаря ти много. Поздрави за изпълнението! Само така! Благодаря ти много. XeRo, човече!Откакто съм във форума и гледам тия клипчета, в доста случаи дуети или формации от повечко гласове, за първи път отчитам такъв качествен скок в представянето ти - зряло, уверено, наистина осмислено пеене! Казвам го, защото независимо от кофти качеството на звука, на едно-две места просто настръхнах, а това иде да покаже, че изпълнението наистина е завладяващо! Имам дребни технически забележки: замисляй се да не отпяваш толкова тоновете, където пускаш това широко вибрато. Песента е много интимна и нежна по своето съдържание и по-компактният тон ще донесе именно тази емоционална сгъстеност на израза. Разпяването на трайностите се асоциира с панорама и експанзивност. НЕ МЕ СЛУШАЙ (точно сега)! Отбележи си какво ти казвам в някое далечно и тайничко ъгълче на ума и си пей точно толкова прекрасно, с настроение и повествователност, както си го правиш в момента! Останалото ще се развие само... Браво, много ме радваш! А кой направи тоя хубав сингбек?! Ще гледам да ги фиксирам тези неща, време....време..време и пак време му е майката. :/ Общо зето съм доста самоук човек и ценя всяко едно мнение, независимо от кой. ПС: Взех го от един мой приятел, а той го е взел от друг негов приятел. Благодаря ви отново. Цитирай
Recommended Posts