pacman Отговорено Април 29, 2006 Отговорено Април 29, 2006 (Редактирано) Някой може ли да опише по- подробно процеса на полиране? Взел съм някакво странноизглеждащо кече от пресовани боклуци. Каква полир паста да използвам, и как точно става процедурата, вода използва ли се? Кечето, което имам е за бормашина. Просто натриваш полир пастата с някакъв парцал, след което търкаш с кечето докато постигнеш желания гланц. Мисля, че е по-лесно, ако се работи на сегменти - не намазваш цялото тяло, а го разделяш на няколко отделни 'квадрата' Вода не се използва, поне при пастата, която аз ползвам. П.П. Предупреждавам - чака те доста ръчен труд! Редактирано Април 29, 2006 от pacman Цитирай
berserker Отговорено Април 29, 2006 Отговорено Април 29, 2006 Най-добре попитай pacman каква паста употребява,понеже повечето пасти имат гадния навик след изсъхване,ако не е избърсано добре да оставят гадни светли петна и без измиване няма да мине,ама да миеш китарата...май не е за препоръчване Цитирай
niki123bg Отговорено Април 30, 2006 Отговорено Април 30, 2006 П.П. Предупреждавам - чака те доста ръчен труд! +1 и от мене Цитирай
pacman Отговорено Април 30, 2006 Отговорено Април 30, 2006 Най-добре попитай pacman каква паста употребява Аз съм писал и другаде - MaFra Delux се казва въпросното нещо Цитирай
Evtim Djerekarov Отговорено Май 1, 2006 Отговорено Май 1, 2006 А кечето какво да е? Аз имам едно от пресовани вълнени/ленени боклуци, в което честно казано нямам никакво доверие. Цитирай
pacman Отговорено Май 1, 2006 Отговорено Май 1, 2006 Няма значение, може и с памучен парцал да се извърши тази процедура Цитирай
Recommended Posts