Steppenwolf Отговорено Януари 13, 2006 Отговорено Януари 13, 2006 И аз имам същото отношение към музиката (всякаква) като Topsun. Хубаво. Хипотетично обаче: Какво би станало, ако имаме транс или денс срещу соната или канон, примерно, или пък симфонична композиция? Какъв шанс има първото да излезе напред, след като вероятно повече знания и труд са вложени в композирането на другото, едното е по-минималистично, а другото - не? От друга страна, може пък технически трансът да е по-издържан (като звук, смесване, труд по синтез и т.н.). А сега де... А относно идейността на нещо авторско, работата е малко относителна. Принципно не съм против, претеглям минусите и плюсовете просто. Цитирай
jFog Отговорено Януари 13, 2006 Отговорено Януари 13, 2006 Много добра идея - известните форумници (Налбантов , jFog , Delian и т.н) да не участват , щото всеки ще гласува за тях !!! ко ма напрай ти дя? много боб ни дели -------------------------------- като цяло обаче след леко премисляне и на мен идеята от що годе розова взе да ми мирише..(кафяво) Някакси си мисля че това не е арена нито пишкомерница Цитирай
stratocaster Отговорено Януари 14, 2006 Отговорено Януари 14, 2006 Някакси си мисля че това не е арена нито пишкомерница а...баш пишкомерница си е всичко Цитирай
Dilian Nedev Отговорено Януари 14, 2006 Отговорено Януари 14, 2006 Значи жените не могат да участват Цитирай
Katsko Отговорено Януари 14, 2006 Отговорено Януари 14, 2006 Някакси си мисля че това не е арена нито пишкомерница а...баш пишкомерница си е всичко именно :read: и затова-твърдо против Цитирай
CorvusCorax Отговорено Януари 14, 2006 Отговорено Януари 14, 2006 Ами то пишкомерница във всяко едно отношение настава, така или иначе. Цитирай
synchu Отговорено Януари 14, 2006 Отговорено Януари 14, 2006 Някакси си мисля че това не е арена нито пишкомерница а...баш пишкомерница си е всичко именно :read: и затова-твърдо против съгласен. Да запазим статуквото. Цитирай
stratocaster Отговорено Януари 14, 2006 Отговорено Януари 14, 2006 Ами то пишкомерница във всяко едно отношение настава, така или иначе. и тази досега според мен е достатъчно голяма пишкомерница всеки си знае пишката, няма нужда и другите да му я гледат Цитирай
CorvusCorax Отговорено Януари 14, 2006 Отговорено Януари 14, 2006 В тоя ред на мисли, stratocaster, хубав аватар Мисля, че достатъчно показателно е колко хора отговарят, а и как, когато някой пусне нещо авторско - по-класация от това... :think: Цитирай
stratocaster Отговорено Януари 15, 2006 Отговорено Януари 15, 2006 В тоя ред на мисли, stratocaster, хубав аватар Мисля, че достатъчно показателно е колко хора отговарят, а и как, когато някой пусне нещо авторско - по-класация от това... :think: е ти па ме се заяждай за аватара - кефи ме а за това колко отговарят - винаги са почти едни и същи хора. с малко изключения от време на време Цитирай
CorvusCorax Отговорено Януари 15, 2006 Отговорено Януари 15, 2006 Абе не се зюаяждам, даже му се кефя ...И нямам какво да кажа по темета Цитирай
Recommended Posts