Jump to content
Българският форум за музиканти

Recommended Posts

Отговорено

И аз имам същото отношение към музиката (всякаква) като Topsun. Хубаво. ;) Хипотетично обаче: Какво би станало, ако имаме транс или денс срещу соната или канон, примерно, или пък симфонична композиция? Какъв шанс има първото да излезе напред, след като вероятно повече знания и труд са вложени в композирането на другото, едното е по-минималистично, а другото - не? От друга страна, може пък технически трансът да е по-издържан (като звук, смесване, труд по синтез и т.н.). А сега де... :) А относно идейността на нещо авторско, работата е малко относителна. :D

Принципно не съм против, претеглям минусите и плюсовете просто. ;)

• Отговори 40
  • Created
  • Последен отговор

Top Posters In This Topic

Отговорено
Много добра идея - известните форумници (Налбантов , jFog , Delian и т.н) да не участват , щото всеки ще гласува за тях !!!

ко ма напрай ти дя? ;) много боб ни дели

--------------------------------

като цяло обаче след леко премисляне и на мен идеята от що годе розова взе да ми мирише..(кафяво) Някакси си мисля че това не е арена нито пишкомерница ;)

Отговорено
Някакси си мисля че това не е арена нито пишкомерница :D

а...баш пишкомерница си е всичко :D

именно :read: и затова-твърдо против :rolleyes:

Отговорено
Някакси си мисля че това не е арена нито пишкомерница :P

а...баш пишкомерница си е всичко :P

именно :read: и затова-твърдо против :P

съгласен.

Да запазим статуквото.

Отговорено
Ами то пишкомерница във всяко едно отношение настава, така или иначе.

и тази досега според мен е достатъчно голяма пишкомерница :P всеки си знае пишката, няма нужда и другите да му я гледат :P

Отговорено

В тоя ред на мисли, stratocaster, хубав аватар:P

Мисля, че достатъчно показателно е колко хора отговарят, а и как, когато някой пусне нещо авторско - по-класация от това... :think:

Отговорено
В тоя ред на мисли, stratocaster, хубав аватар;)

Мисля, че достатъчно показателно е колко хора отговарят, а и как, когато някой пусне нещо авторско - по-класация от това... :think:

е ти па ме се заяждай за аватара - кефи ме :pray:

а за това колко отговарят - винаги са почти едни и същи хора. с малко изключения от време на време B)