Gee Tee Age Отговорено Януари 12, 2006 Автор Отговорено Януари 12, 2006 Аз не одобрявам идеята. Още повече, нещата са с различна стилова насоченост и не е коректно да им се търси общ знаменател. Още повече, че във форума няма равен на брой хора с интереси към различните стилове, което води до пристрастност и т.н. еми да има стилови класации.не много - поп рок денс и безритъмна / бавна музика Цитирай
f1_sound Отговорено Януари 13, 2006 Отговорено Януари 13, 2006 Абе като се замислиш май Craig е прав :think: Цитирай
Gee Tee Age Отговорено Януари 13, 2006 Автор Отговорено Януари 13, 2006 замислям се.. :think: ...не, не е прав Цитирай
musicman Отговорено Януари 13, 2006 Отговорено Януари 13, 2006 Не ми се иска да ви прекъсвам снтусиазма но трябва да ви кажа, че това в скоро време не го виждам. Не за друго ами все още няма условия. И не на последно място форума ще нарасне на 10 000 човека, от които всички ще са фиктивни. Просто да да спечели някой гласуването ще почне да си създава юзети и да гласува с тях. Което от една страна ще е нечестно а от друга ще отвори доста работа по подръжката. И последно форума не е за фенове а за музиканти. Спред мен идеята ви би паснала повече за някой друг форум, където се събират фенове. Цитирай
Katsko Отговорено Януари 13, 2006 Отговорено Януари 13, 2006 Не ми се иска да ви прекъсвам снтусиазма но трябва да ви кажа, че това в скоро време не го виждам.Не за друго ами все още няма условия. И не на последно място форума ще нарасне на 10 000 човека, от които всички ще са фиктивни. Просто да да спечели някой гласуването ще почне да си създава юзети и да гласува с тях. Което от една страна ще е нечестно а от друга ще отвори доста работа по подръжката. И последно форума не е за фенове а за музиканти. Спред мен идеята ви би паснала повече за някой друг форум, където се събират фенове. абсолютно!!макар че според мен за съжаление във форума е пълно с фенове,които на всичкото отгоре разбират и знаят повече от музикантите,ако ма разбираш Цитирай
musicman Отговорено Януари 13, 2006 Отговорено Януари 13, 2006 Ми дайте с общи усилия да ги разчистим! Чакам предложения. Цитирай
sa6tiat Отговорено Януари 13, 2006 Отговорено Януари 13, 2006 Чарт, чарт... Аз съм си сложил разни работи на десктопа, дет мъ кефът; не им казвам заглавията, да не се надуват, пък други да се цупат... Пък и Главният щаб на Вермахта ви окъпа със студена водица. Айде съ здраве. Цитирай
Katsko Отговорено Януари 13, 2006 Отговорено Януари 13, 2006 Ми дайте с общи усилия да ги разчистим!Чакам предложения. ми може да почнем например от това когато някой каже примерно "еди коя си група е боклук" и дори не се обоснове да получи например 20 процента шит а не 10..примерно...изобщо мисля че търпимостта към простотии е малко по-висока от здравословното,например лицето sinbat_tornadoto беше изхвърлено от форума след мнооого време а не спираше да ръси простотии,глупости и да се заяжда(ееех,как бих си го ошамарил тоя пич)...тука знам че ше ме обвинят във фашизъм ама така е във вермахта,малко повече ред трябва и строгост според мене :read: Цитирай
sa6tiat Отговорено Януари 13, 2006 Отговорено Януари 13, 2006 Калин Орела разпери нокти да сграби де що фане :green: Айде, искаме атестационна комисия!!! Вот, вот!!! Цитирай
MDFk Отговорено Януари 13, 2006 Отговорено Януари 13, 2006 Не е добра идея. Тук обменяме опит и демонстрираме способностите си, а не се съзтезаваме. Още повече ще е доста субективно, както всички обичаме да слушаме различни неща, както вече се спомена. Цитирай
adXok Отговорено Януари 13, 2006 Отговорено Януари 13, 2006 Craiq както обикновено се изказва изключително изчерпателно. Струва ми се, че ще го преразкажа, ама искам да дам мнение по въпроса за класация на музикалните произведения от раздел: "Авторска музика" Въпроси, на които ДОРИ аз не мего да си отговоря: 1. Как ще ги оценяваме?! (По времетраене, по инструменти и използвана апаратура, по брой посещения на страница, изобщо по какво може да се оцени). Изкуството е доказвало, че бива оценявано понякога векове, след като създателят на поредното произведение отдавна се е споминал. Аз лично се отвращавам от начина, по който е записан и звучи, и е изсвирен, и е изпят албумът на Nirvana - Bleach. Но същевремено е един от най-добрите примери за това как лоши инструменталисти правят отлична музика... отлична, защото се отличава! Ама съвест не би ми давало да го сложа на първо място преди работите, които е направил Gee Tee Age. Защо ли?!, някой ще попита. Ами защото за стила си, Gee Tee Age се е вписал много по-успешно отколкото Nirvana с техни си неща, но... Nirvana създават нов стил, а Gee Tee Age съвсем никак дори. А аз оценявам най-вече в такава насока и мисля, че вече мога да определям кой става за музика и кой за свирене! Няколко пъти съм го споменавал и моля да не се смята за самохвалство, но когато през далечната учебна 1994-1995-а година дадох на един приятел една VHS касета да ми запише поредното предаване Headbanger's Ball с оная култова грозновата водеща с бухналата разноцветна коса, разбрах, че KoЯn и Silverchair ще станат много известни, макар че се виждаше с просто око и ухо как първите копират Primus, Sepultura иTool, a вторите - Nirvana, Helmet и Soundgarden. E, ама си имаха и нещо свое! И точно това "свое" ми направи впечатление тогава... а тогава бях на 14 години. Сега, десетина години по-късно, съм с още по-претенциозен слух! Не мога да оценявам никого... искам само да си казвам мнението! От оня период ме е яд единствено за две групи: Тъмно и Dark Millennium, на които и досега търся дисковете, но уви! Та, говорейки за оценяване, неизбежно ще стигнете до моето положение, а то е Shit Listed, защото се иска и обосновка на оценката (нещо, което винаги съм искал от учителите си в училище и за коет оневеднъж съм бил изгонван с отсъствие)... така че... по-добре да си мълча! Цитирай
stratocaster Отговорено Януари 13, 2006 Отговорено Януари 13, 2006 не харесвам идеята по доста причини, ето някои от тях: 1. Във горума има голяма предубеденост и голям субективизъм. примерно потребител Х е известен от доста време и е доста напреднал музикант. за някои е станал едва ли не гуру. естествено - всички гласове ще са за него без дори да са зислушани парчетата му 2. появява се потребител Y, който примерно е толкова добър колкото потребител Х. обаче - той е някакъв си там и никой не си прави труда дори да чуе нещата му. и да ги чуе - все тая. вече доста неща са монополизирани. 3. има голямо стилово разслоение във форума - ще има спорове, кавги от рода 'това е метъл, това е чалга, това е рок - аз това харесвам - другото не става'. има прекаленно много хора с тесен и малък светоглед за да дадат обективно мнение за едно добро парче - музикално и аранжиментно издържано по всички параграфи по простата причина че 'това не е стила който аз слушам, следователно не става' просто изразявам лично мнение нещата, такива каквито аз ги виждам иначе примерно ако всички потребители са харк рок фенове примерно може би ще е постижимо като идея и би имало някаква резултатност Цитирай
Topsun Отговорено Януари 13, 2006 Отговорено Януари 13, 2006 що не ме сложите мен за жури?аз се кефя на всякаква музика и не искам да участвам с парчемисля,че мога да се правя с положението.примерно да има първо отсяване,след което да останат 10 парчета и с още някои членове на форума (примерно като митьо налбантов,който също не вярвам да участва,щото така или иначе ше спечели) и който иска да се избере супер хита на форума?едно парче ако е хубаво и има някаква идея,няма значение от какъв стил ше е аре помислете си Цитирай
Dilian Nedev Отговорено Януари 13, 2006 Отговорено Януари 13, 2006 Много добра идея - известните форумници (Налбантов , jFog , Delian и т.н) да не участват , щото всеки ще гласува за тях !!! Цитирай
Dilian Nedev Отговорено Януари 13, 2006 Отговорено Януари 13, 2006 Просто да да спечели някой гласуването ще почне да си създава юзети и да гласува с тях. Което от една страна ще е нечестно а от друга ще отвори доста работа по подръжката. Да питам - "Гласуването ще бъде нещо като оценка - няма да има награди . Кой ще тръгне да си прави още юзъри , че да гласува от тях (демек да се самооценява) . Така нито той , нито другите ще разберат какво е мнението за даденото произведение" . Цитирай
Recommended Posts