medor Публикувано Януари 20, 2010 Публикувано Януари 20, 2010 Знам че , от САЩ мога да си взема клавир много по-евтино от колкото от България.Някой може ли да ми каже някакъв сайт, кадето мога да видя цените.Благодаря предварително. Цитирай
BREAKDOWN Отговорено Януари 21, 2010 Отговорено Януари 21, 2010 Знам че , от САЩ мога да си взема клавир много по-евтино от колкото от България.Някой може ли да ми каже някакъв сайт, кадето мога да видя цените.Благодаря предварително. Вече неможеш, плаща се мито и ДДС. Цитирай
TRIC Отговорено Януари 21, 2010 Отговорено Януари 21, 2010 Знам че , от САЩ мога да си взема клавир много по-евтино от колкото от България.Някой може ли да ми каже някакъв сайт, кадето мога да видя цените.Благодаря предварително. Вече неможеш, плаща се мито и ДДС. Ако е подарък мисля че не се плаща...демек трябва да имаш човек от там,на който да преведеш парите и той да ти го "подари" Цитирай
CyberGene Отговорено Януари 21, 2010 Отговорено Януари 21, 2010 Забрави за тия работи с подаръците. Има много случаи, в които митниците не признават подаръци, отварят въпросния пакет и ти смятат цената му, карат те да си платиш мито, ДДС и т.н., та си излиза бая соленичко. Единственият начин да се пренесе е човекът да ти го донесе със себе си по самолета, претендирайки, че си пренася инструмента. При това положение обаче минава като багаж и ако работи след доставката, ще почерпиш Цитирай
TRIC Отговорено Януари 21, 2010 Отговорено Януари 21, 2010 (Редактирано) Да това е най-добрия вариант ама това става само ако някой познат се прибира,а иначе ако успее да накара някой да се прибере заради тва тряа и билет да плаща и то става по-скъпо от колкото да си го купи от тука Редактирано Януари 21, 2010 от TRIC Цитирай
yassen-te Отговорено Януари 22, 2010 Отговорено Януари 22, 2010 Здравей! Провери в Динакорд БГ,от скоро са свалили цените и продават като в Германия!Но зависи каква марка инструмент искаш да закупиш.Тези цени важат основно за YAMAHA! Успех! Цитирай
GrashOverride Отговорено Януари 22, 2010 Отговорено Януари 22, 2010 Май не сте чували за http://www.ebay.co.uk/ Цитирай
automaton Отговорено Януари 22, 2010 Отговорено Януари 22, 2010 http://www.guitarcenter.com/ - Тук има даста инструменти, но незнам как става даставката. Цитирай
джани Отговорено Януари 22, 2010 Отговорено Януари 22, 2010 Guitar Center 5795 Lindero Canyon Road Westlake Village, CA 91362 Цитирай
Recommended Posts