Polyphone Публикувано Януари 17, 2010 Публикувано Януари 17, 2010 Колеги, дайте съвет! Днес почвам да си правя един домашен запис, всичко си върви ок, обаче по едно време се налага да изляза за час, връщам се, продължавам си записа и хоп, все едно записвам без предусилвател. Звукът е по-зле от микрофон за 5 кинта - слаб звук, мижава вълна, и някакви пръщения се чуват, все едно вятър вее. Микрофонът ми е кондензаторен берингер C-1 , а предусилвателяj e на същата марка модел Tube ultragain Mic 200. Цитирай
Ex74 Отговорено Януари 17, 2010 Отговорено Януари 17, 2010 Нямам никакъв опит с лампови изделия, но мисля, че лампата на предусилвателя ти си е отишла. Цитирай
Polyphone Отговорено Януари 17, 2010 Автор Отговорено Януари 17, 2010 Оправи се. Добре, че не е от лампата. Просто жакът на кабела е правел лош контакт с микрофона. Цитирай
presly Отговорено Януари 18, 2010 Отговорено Януари 18, 2010 (Редактирано) Нямам никакъв опит с лампови изделия, но мисля, че лампата на предусилвателя ти си е отишла. Лампата в тоя преамп е само за парлама - всъщност не работи. Подсветката и е със светодиод - да имитира светенето на подгряването. Опитай да извадиш лампата - пак ще си свири по абсолютно същия начин. Редактирано Януари 18, 2010 от presly Цитирай
Polyphone Отговорено Януари 19, 2010 Автор Отговорено Януари 19, 2010 Виж, не разбирам особено от предусливатели, но на моя има опция за изключване на лампата, и тогава наистина има разлика в записа. Освен да е и това някаква шашмица да се радваме... Цитирай
Nikifena Отговорено Януари 19, 2010 Отговорено Януари 19, 2010 Лампата в тоя преамп е само за парлама - всъщност не работи. Подсветката и е със светодиод - да имитира светенето на подгряването. Опитай да извадиш лампата - пак ще си свири по абсолютно същия начин. напълно грешно! ти вадил ли си лампата на този преамп? А продължавал ли той да работи? Лампата не е там за парлама и тя работи. Това с какви напрежения работи и каква и е работата в системата е съвсем друг въпрос. Цитирай
yamaha Отговорено Януари 30, 2010 Отговорено Януари 30, 2010 Потвърждавам - имам същия, дори съм пробвал как звучи с други лампи, но определено лампата е напълно функционираща. Цитирай
Recommended Posts