adXok Отговорено Януари 10, 2006 Share Отговорено Януари 10, 2006 Честито ви демо... малко късно се включвам, ма то е щото "съм в лайната". + -ове: Барабаниста ви е стабиларака... затова звучите стегнато и цялостно. Личи си че ги усеща нещата в ритъм... Китарите много добре звучат като за домашен запис директно с кабелите в звуковата карта и след това софтуерно... браво, справили сте се изключително добре. - -и: Що няма бас китара бе?! Направо сте за "прибиване"! Бързичко да си намерите басист и да сложите бас, че е плоско и сухо без него! Барабаниста явно "иска да се чува", но го разбирам... според мен е най-добрия от вас (без надувания само). Вокала е най-зле, защото... няма техника за екстремно "пеене". Много изпуска въздух в буквалния смисъл и някои думи направо са като хрип и дори шепот. Да внимава и да намери чалъма на този вид "пеене", щото има такъв. Просто трябва да го усети иначе, рано или късно, ще се повреди нещо... Кви са тия псевдо-политико-социално-деструктивни текстове. Това ли е модерно още от Диогеново време насам!? Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
pampi Отговорено Януари 10, 2006 Share Отговорено Януари 10, 2006 Що няма бас китара бе?! Как ще няма бас бе?!?!?!? Че то едната песен почва само с бас.Бас си има през цялото време! А към групата имам въпрос: Абе как ги докарахте и 3те песни по 2 мин. и 48 секунди! Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Gee Tee Age Отговорено Януари 11, 2006 Share Отговорено Януари 11, 2006 въпреки че тоя стил ми е неприятен , обективно ви казвам че песните са страхотни,качеството на звука също,браво Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
adXok Отговорено Януари 11, 2006 Share Отговорено Януари 11, 2006 Що няма бас китара бе?! Как ще няма бас бе?!?!?!? Че то едната песен почва само с бас.Бас си има през цялото време! А към групата имам въпрос: Абе как ги докарахте и 3те песни по 2 мин. и 48 секунди! Ми 'а де?! Верно, че още на Санити Крисис се чува нещо като бас семпъл в началото, ма аз го помислих за клавир... замъглено звучи... и после сякаш спира да се чува! Няма бас бе... слушам го и сега. И на Блайнд Хейтрид в началото има нещо като бас и после замлъква. Тука баса според мен за такава музика трябва да ззвучи като на Cryptopsy... направо да плющи! А? Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Gee Tee Age Отговорено Януари 11, 2006 Share Отговорено Януари 11, 2006 Що няма бас китара бе?! Как ще няма бас бе?!?!?!? Че то едната песен почва само с бас.Бас си има през цялото време! А към групата имам въпрос: Абе как ги докарахте и 3те песни по 2 мин. и 48 секунди! Ми 'а де?! Верно, че още на Санити Крисис се чува нещо като бас семпъл в началото, ма аз го помислих за клавир... замъглено звучи... и после сякаш спира да се чува! Няма бас бе... слушам го и сега. И на Блайнд Хейтрид в началото има нещо като бас и после замлъква. Тука баса според мен за такава музика трябва да ззвучи като на Cryptopsy... направо да плющи! А? прав е кулегата,много воднист звучи баса в санта клаус Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
sw1tched Отговорено Януари 11, 2006 Автор Share Отговорено Януари 11, 2006 (Редактирано) adXok мерси за критиката, доста е конструктивна! Съгласен съм с повечето неща, които каза. Барабаниста ни наистина е най-добър в групата и това е ясно май на всички. Радвам се, че ти е харесала китарата, имайки предвид колко зор видях докато я запиша и обработя, така че да звучи поне прилично. Не са баш директно с кабелите в картата де, през Shure Sm 57 са и през микрофонен предусилвател, но пак..не ми е цвете "equipment-а". С баса явно съм се поизложил, него горе долу за един ден го записах и обработих, с взета на заем бас китара и с нищожен опит в обработката на бас китари А това с 2:48 си е странно хехе..като миксирах Sanity Crisis и Force Fed видях че са по толкова и реших Blind Hatred, която беше 2:51 да и отрежа 3 секунди от затихването, та да са всички по 2:48. Не се подвеждайте обаче, това демо не е максимално обобщаващо за стила ни...последната ни песен е 8:20 Затова и пише демо 2005 Edit: благодаря и на другите за мненията Редактирано Януари 11, 2006 от sw1tched Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
fracture Отговорено Януари 11, 2006 Share Отговорено Януари 11, 2006 ... С баса явно съм се поизложил, него горе долу за един ден го записах и обработих, с взета на заем бас китара и с нищожен опит в обработката на бас китари ... Защо изпуснахте Щурмфюрера !!!!! какво стана с този пич ? Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
sw1tched Отговорено Януари 11, 2006 Автор Share Отговорено Януари 11, 2006 ... С баса явно съм се поизложил, него горе долу за един ден го записах и обработих, с взета на заем бас китара и с нищожен опит в обработката на бас китари ... Защо изпуснахте Щурмфюрера !!!!! какво стана с този пич ? На сайта ни е споменато в последния update. Ще ви помоля да не навлизаме в офтопик Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
sw1tched Отговорено Март 19, 2006 Автор Share Отговорено Март 19, 2006 Качих нова версия на микса на Blind Hatred в http://gmail.com Коментари? Този път баса по-добре ли е? Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
jFog Отговорено Март 21, 2006 Share Отговорено Март 21, 2006 баса е мозък направо Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
sw1tched Отговорено Март 22, 2006 Автор Share Отговорено Март 22, 2006 Супер останалите неща повече ли те кефят или нещо в миналия микс е по-добре? Би трябвало да се чува разликата предвид това че са правени на различни колони Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Quad Damage Отговорено Март 23, 2006 Share Отговорено Март 23, 2006 ами като цяло има добри неща,но вокала нещо не ми допада...а и това май е групата ,с която най се доближаваме по стил в този форум Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
BlackCorsair Отговорено Март 23, 2006 Share Отговорено Март 23, 2006 Доста добра работа! Аз не харесвам само Вокала,но това си е мое мнение! Поздравления! Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
jFog Отговорено Март 23, 2006 Share Отговорено Март 23, 2006 Супер останалите неща повече ли те кефят или нещо в миналия микс е по-добре? Би трябвало да се чува разликата предвид това че са правени на различни колони микса е много по пипнат личи си,пипнал си и баланса китари /барабани към по добро е видно. особенно впечатление прави на 1:40 (Blind Hatred )на бързата част и баса си казва своето разбира се.Стария бас беше по така плосък, тоя направо кърти. Касите и те звучат по добре.Напрайл си супата от честоти добре явно Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
synchu Отговорено Март 23, 2006 Share Отговорено Март 23, 2006 Супер останалите неща повече ли те кефят или нещо в миналия микс е по-добре? Би трябвало да се чува разликата предвид това че са правени на различни колони микса е много по пипнат личи си,пипнал си и баланса китари /барабани към по добро е видно. особенно впечатление прави на 1:40 (Blind Hatred )на бързата част и баса си казва своето разбира се.Стария бас беше по така плосък, тоя направо кърти. Касите и те звучат по добре.Напрайл си супата от честоти добре явно точно Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Recommended Posts