Jump to content
Българският форум за музиканти

Recommended Posts

Отговорено (Редактирано)

Колега Fill, не се ли казва "нашата група"?

Клипът е супер - най-накрая да видим кака в амплоа различно от Бед Гибонс :)

...а Вие що така сте излезли, леко смешен - да не отвличате вниманието на зрителя от кака, може би, а :)

Имам само една забележка - защо по време на солото на бас, Ви разтриват китарата по тънките струни с полицейска палка, вместо да видим бас?

Парчето също е чудесно - с абсолютен потенциал за тотален хит, без да е "неприлично", което май не е много лесно :offtopic-001:

Редактирано от ...taka li e? - a taka.
Отговорено

Ееее - страхотно, напълни ми душата! :greenangel:

Първо - сюжетът (и някои цели реплики и фрази) звучат много 'близко до дома' - точно на такава диктатура съм съвсем реално подложен от известно време ('щото имам нужда, де :greenball: )

Второ - страшно свежо, поредно откритие за мене и попълнение на дългогодишни пропуски (един човек всъщност познавам от бивша култова група, която и в чужбина ме беше достигнала с 2 албума навремето; но вокалистката ме смая с глас и присъствие - особено като разходих из другите неща в YouTube).

Визуалната реализация е също много свежа и стилна, цялото преживяване е истинско удоволствие (зарадвах и домочадието). Слънце ми огря в ужасно мрачна Англия - браво!

:)

Отговорено (Редактирано)

^ Така, така! :recourse: Ама ние си я знаем Гергана и мисля, че даже може мноооого повече. :godbless:

Парчето е готино, текста е остроумен. Заслужава малко по-хубав клип.

Редактирано от yotzzo
Отговорено

Голяма кретения

Кака Гери прилича на строгата госпорадка тука хехе :hysterical:

Цвъри, а тази шапка колко ти подхожда само.

Поздрави на цялата банда.

Отговорено

Хахаха, супер!

Много се набива мелодията, дори само след първото слушане!

Поздрави!!!

От утре съм на диета...

Отговорено

Чудесна е. А клипа е страхотен. :drummer:

Ама как можахте, заради вас сега седмица няма да мога да ям. Засрамете се. :hysterical:

Отговорено
:yahoo::drummer::yahoo:На мен пък, ми се отвори апетит за още от манджите на "миША-маША" :music::dance::hysterical:искам да ядем, искам да ядем, тра-ла-ла-тра-ла-ла :hysterical::yahoo: