sw1tched Публикувано Януари 8, 2010 Публикувано Януари 8, 2010 Инспириран от това клипче: ви представям 2 шедъовъра на висшето изкуство: Part 1 (моя песен, с вокали на Енъо от Avril in Blood + Петел от Youtube) Part 2 (още по-хитова песен, този път true roostercore) Цитирай
Ивелин Отговорено Януари 8, 2010 Отговорено Януари 8, 2010 (Редактирано) НЕ МОГА ДА СПРА ДА СЕ ХИЛЯ!!! Тоя петел пожъна такъв успех, колкото някои хора никога не могат да имат... RooSTAR!!! Жена ми вика "горкото петле, студено му е и се е съдрало - зима е и на него не му е лесно - пее всеки ден"... Редактирано Януари 8, 2010 от Ивелин Цитирай
Лими Отговорено Януари 8, 2010 Отговорено Януари 8, 2010 А, даже и нов "музикален стил" се роди днес - "петелкор" Цитирай
fusion Отговорено Януари 9, 2010 Отговорено Януари 9, 2010 Айде намерете ми такава креативност в песен на DT, Shadow Gallery или Fates Warning?... A?... После българите били тъпи, нали? След две години когато Бритни Спиърс ще се опита да прави петелкор парче само за да докопа малко слава (но няма да й се получи и ще я свялят с... яйца... на щраус от сцената) щото петелкорът вече ще е станал най-популярния стил в световен мащаб, ще ви питам тогава кой го измисли... Мноу кораво, фен съм! П.С. Издай албум My Cock Цитирай
IgniteAll Отговорено Януари 9, 2010 Отговорено Януари 9, 2010 Ахахахахахаах, Боби изора кочината с петела! Сила! Цитирай
Black Bird Отговорено Януари 9, 2010 Отговорено Януари 9, 2010 е утрепа коча с тоя клип и песна Цитирай
trolla Отговорено Януари 9, 2010 Отговорено Януари 9, 2010 :bravo: Китарите с какво са записвани Цитирай
Лими Отговорено Януари 9, 2010 Отговорено Януари 9, 2010 Да, музата те е споходила тези дни Та като си я подкарал така, дали ти остана вдъхновение да "забъркаш" един кавър и на това: http://vbox7.com/play:221b67bc&al=1&vid= П.П. Може би в друг "стил"- "Коткор" Цитирай
sw1tched Отговорено Януари 9, 2010 Автор Отговорено Януари 9, 2010 Песните са доста стари и са измеслени и записани със страшна китара За песен1 първоначалните две китари бяха: Stagg I300 -> behringer mic 200 -> E-mu 1212m -> revalver 2 Допълнително записах 2 китари: Schecter Scorpion Baritone-> E-mu 1616m -> LePoul SoloC ->impulse] За песен2 -> Stagg I300 -> amp sim (предполагам wagner sharp, беше отдавна) -> impulse ->eq (на клипчето свиря с Шектъра) Цитирай
Ивелин Отговорено Януари 9, 2010 Отговорено Януари 9, 2010 (Редактирано) Освен на теб и на петела - станах фен и на кучето! Редактирано Януари 9, 2010 от Ивелин Цитирай
zwero Отговорено Януари 9, 2010 Отговорено Януари 9, 2010 ^ В линка на Лими котката "казва"- "Ти знаеш ли че съм куче пазач" . На този линк съм плакал от смях. Поздравления за готиния микс с петела, станало е велико. Цитирай
Heartman Отговорено Януари 9, 2010 Отговорено Януари 9, 2010 Евала,машала,ашколсун!Ревах от смях.Направо е нечовешко и новия стил Петелкор разбива. Цитирай
Ивелин Отговорено Януари 10, 2010 Отговорено Януари 10, 2010 хмм..кое куче? Боже, то било "сусамка" - от далеко прилича на куче! Като ходим на концерт на петела - вземи и котката...да си стане ПОГО!!! Цитирай
Recommended Posts