edgecrusher Публикувано Септември 30, 2004 Публикувано Септември 30, 2004 Коя ви е любимата 7 струнна китара и защо. Аз си харесах един Ibanez за сега ,а и Jackson имат един добър и евтин модел също.http://www.ibanez.com/guitars/guitar.asp?m...odel=RG7321&z=y Цитирай
Mityata Отговорено Октомври 1, 2004 Отговорено Октомври 1, 2004 Ibanez Ibenez Ibanez :twisted: (един приятел има една руска акустична седемструнка аз не знам за кво му е ама той се кефи ) Цитирай
musicman Отговорено Октомври 1, 2004 Отговорено Октомври 1, 2004 Washburn Е за това ви говоря има вариант и без Floyd Rose Вижте му цената само Цитирай
bulby Отговорено Октомври 1, 2004 Отговорено Октомври 1, 2004 Ха, айде стига бе. Това е някаква ебавка your price: $949.80 (Задраскано) $199.99 Кой ще ти направи чак 78% намаление ебаси Цитирай
musicman Отговорено Октомври 1, 2004 Отговорено Октомври 1, 2004 Ха, айде стига бе. Това е някаква ебавка your price: $949.80 (Задраскано) $199.99 Кой ще ти направи чак 78% намаление ебаси това е един от най-големите сайтове за музикални инструменти в щатите ;-) Едва ли лъжат а и това намаление го гледам от близо половин година. Но стига офтопици ;-) да си говорим по същество :-) та каква е предпочитаната от вас 7 струнна китара ? :-) Цитирай
JEMer Отговорено Октомври 1, 2004 Отговорено Октомври 1, 2004 Ibanez UV77MC обаче тези които са боядисвани от ATD. Нещо от сорта на това А защо ми харесва ли? :arrow: Щото просто рулира от всякъде :twisted Цитирай
AXE Отговорено Октомври 1, 2004 Отговорено Октомври 1, 2004 you save $749.81 (78%) :shock: Нещо съм скептичен :think: :nonono: Цитирай
Armaggideon Отговорено Октомври 1, 2004 Отговорено Октомври 1, 2004 Ibanez Ibenez Ibanez :twisted: (един приятел има една руска акустична седемструнка аз не знам за кво му е ама той се кефи ) Руската седем-струнна китара се различава от съвременната седем-струнна електрическа китара и е значително по-стар инструмент. Настройката е най-често отворен сол-мажор - дрънваш 7-те свободни струни и получилия се акорд е сол-мажор. Хващаш фолямо баре на 2-ра позиция и хоп - ла мажор. Висоцки свиреше с такава китара. Цитирай
sw1tched Отговорено Октомври 1, 2004 Отговорено Октомври 1, 2004 Ibanez UV77MC обаче тези които са боядисвани от ATD.Нещо от сорта на това А защо ми харесва ли? :arrow: Щото просто рулира от всякъде :twisted Ibanez-a OK ама по мое мнение това са възможно най гадните цветове които могат да се изберат Цитирай
JEMer Отговорено Октомври 1, 2004 Отговорено Октомври 1, 2004 Ibanez-a OK ама по мое мнение това са възможно най гадните цветове които могат да се изберат Kлючовата фраза е "по мое мнение". По мнението на някои учени от древноста земята е била плоска, но както ни е известно сега - това е така само според тях Respect Цитирай
sw1tched Отговорено Октомври 1, 2004 Отговорено Октомври 1, 2004 Respect imenno za towa kazah "по мое мнение" heheh Цитирай
Armaggideon Отговорено Октомври 1, 2004 Отговорено Октомври 1, 2004 Можеше да минем и без последните три постинга. Следващия път ще трия Цитирай
edgecrusher Отговорено Октомври 3, 2004 Автор Отговорено Октомври 3, 2004 Е,на мен не ми трябваше много за да се убедя в избора си.След 2-3 минутна проба на китарката и вече държах касовата бележка! Ibanez RG 7321 e новото попълнение към колекцията![/img] Цитирай
JEMer Отговорено Октомври 4, 2004 Отговорено Октомври 4, 2004 Е,на мен не ми трябваше много за да се убедя в избора си.След 2-3 минутна проба на китарката и вече държах касовата бележка! Ibanez RG 7321 e новото попълнение към колекцията! Яко!!! Честита да ти е. Разкажи първи впечатления. С тоя fixed bridge си е направо shred machine. А и някоя снимка няма да е излишна. пс щях да забравя MIJ или MIK е? Не че има значение но все пак Цитирай
Recommended Posts