kolio_k Публикувано Декември 30, 2009 Публикувано Декември 30, 2009 Он няколко месеца си дрънкам в къщи със съответната и реших днес на бързо да запиша един семпъл. За съжаление нямам условия да направя свестен запис в къщи, акустиката е ужасна , а и единият от двата микрофона ( стерео Сони) е просто супер зле. Май щеше да е по добре ако въобще не го бях използвал, но от друга страна исках записа да е напълно натурален, без компютърни заигравки, а с един моно микрофон, трудно се записва акустична китара ( поне аз така мисля де) ето я съответната китарка http://www.4shared.com/file/184794450/13d12f2/taylor1.html а ето и семпъла Taylor п.п. Извинявам се за свиренето , цепя каквото ми падне под ръцете Цитирай
arebegai Отговорено Декември 30, 2009 Отговорено Декември 30, 2009 Три пъти "Браво!" за Кольо!Цяло удоволствие е да слушам твои записи!Какъв ти семпъл-цяла пиеса! Цитирай
jazzyd Отговорено Декември 30, 2009 Отговорено Декември 30, 2009 Невероятно добре звучи, толкова чист и дълбок звук. Страхотен инструмент. Има ли база за сравнение с Takamine-то или са просто твърде различни? Добрата акустична китара си е голяма тръпка, поне за мен. Цитирай
zwero Отговорено Декември 30, 2009 Отговорено Декември 30, 2009 Много гот звучи китарката, а и записчето си е готино (както винаги си скромен за всичко ) Цитирай
AngusYoung Отговорено Февруари 2, 2010 Отговорено Февруари 2, 2010 Личи си класата(и на инструмента е на артиста) евала мноо ме изкефи :rolleyes: Цитирай
Recommended Posts