BlueZone Отговорено Януари 8, 2006 Автор Отговорено Януари 8, 2006 Цял живот се имах за рокаджия и се изживявах като такъв, а сега се оказва, че по ме бива в акустичните лирики... Цитирай
fLiSk Отговорено Януари 8, 2006 Отговорено Януари 8, 2006 Абе не се сещам кой го беше казал но... "Ако си добър в свиренето на блус, почни да свириш метъл или каквото и да е различно от блус. Така ще се получи нещо по - интересно " Обаче парчетата просто наистина отнасят Цитирай
Baby Thomas Отговорено Януари 8, 2006 Отговорено Януари 8, 2006 Факт е, че ако тези неща бяха поднесени с по-лош запис едва ли щяха да правят толкова впечатление... Абсолютно не си прав!!! Аз ако запиша нещо и на 320КХц/64-бит да са пак няма да са читави. Не приемам твърдението ти. Всичко е абсолютно ЯКО!!! Цитирай
NitroBGA Отговорено Януари 8, 2006 Отговорено Януари 8, 2006 Аз мисля друго. На мен най-добро впечатление ми направи записа, защото не мога да направя такъв. Той играе страхотна роля, качеството му е чудесно направено и има принос за чувствата, които то носи. За мен. Цитирай
Steppenwolf Отговорено Януари 8, 2006 Отговорено Януари 8, 2006 (Редактирано) Цял живот се имах за рокаджия и се изживявах като такъв, а сега се оказва, че по ме бива в акустичните лирики... iBobz, имаш по-голямо сърце, отколкото на рокаджия, според мен. :inlove: fLiSk, ако се занимава човек с блус, следващата стъпка би била джаз (нагоре), а не метъл (според мен). Редактирано Януари 8, 2006 от Craig Цитирай
Guest Отговорено Януари 8, 2006 Отговорено Януари 8, 2006 Наистина останах без думи и без дъх.. ...красота... Цитирай
Грация Отговорено Януари 8, 2006 Отговорено Януари 8, 2006 Принципно слушам малко по-твърда музика, но това е адски магнетино. Вълшебно просто..и пропито с чувства, наситени чувства. Ако не си го издал, направи всичко възможно, уникално е. Цитирай
Katsko Отговорено Януари 9, 2006 Отговорено Януари 9, 2006 тука гледам некви суперлативи та си дръпнах и аз да чуя за кво иде реч-ми яко!!!обаче ще си позволя да не се съглася с повечето други мнения,за мен "an evening walk" определено е парчето ,не мога точно да кажа защо ме грабна,някак си по-дълбоко е като настроение поне за мен и ме провокира да вникна в него и някак си ме потапя а пък на "thinking of you"едни барабани добре биха му дошли Цитирай
BlueZone Отговорено Януари 9, 2006 Автор Отговорено Януари 9, 2006 Имам идея да ги издам, обаче трябва да скалъпя поне още 4 парчета, пък и не знам кой от родните продуценти ще се заинтересува от това. Преди 2-3 години бях направил демо албум, направих си и обложка и всичките му глупости и се разбих да обикалям по агенции и абсолютно никой не ми обърна внимание. Не знам дали има смисъл да си давам тоя зор, щото да си го издавам аз е свързано с инвестиция на хиляди левове, които нямам Цитирай
Грация Отговорено Януари 9, 2006 Отговорено Януари 9, 2006 Имам идея да ги издам, обаче трябва да скалъпя поне още 4 парчета, пък и не знам кой от родните продуценти ще се заинтересува от това.Преди 2-3 години бях направил демо албум, направих си и обложка и всичките му глупости и се разбих да обикалям по агенции и абсолютно никой не ми обърна внимание. Не знам дали има смисъл да си давам тоя зор, щото да си го издавам аз е свързано с инвестиция на хиляди левове, които нямам Ibobz, жалко, но повечето хора, на които обръщат внимание съвсем не са дарени с толкова талант, колкото такива, които дори по клубовете не сме ги слушалил :wall: Цитирай
BlueZone Отговорено Януари 9, 2006 Автор Отговорено Януари 9, 2006 Аз допреди 2001 година свирех по кръчми с една група, наречена Rest In Peace, така че това е единствената възможност някой да ме е слушал на живо. Оттогава насам кръчмарщината ми се вижда безмислена (поне тук). А за издаването - май завинаги ще си остана гаражен свирач и евентуално наемник. Цитирай
Steppenwolf Отговорено Януари 9, 2006 Отговорено Януари 9, 2006 Точно това е болезнено. Тук малцина биха се заинтересували. В чужбина обаче е различно. Цитирай
Katsko Отговорено Януари 10, 2006 Отговорено Януари 10, 2006 Точно това е болезнено. Тук малцина биха се заинтересували. В чужбина обаче е различно. кои са тия малцина да ги обсадим ? Цитирай
Steppenwolf Отговорено Януари 10, 2006 Отговорено Януари 10, 2006 В Булгарийка имам предвид. Както Боби каза - никой не обърнал внимание. От една страна, музиката е некомерсиална, от друга - май у нас връзкарите пробиват!? Цитирай
Recommended Posts