Mephistofel Отговорено Март 14, 2009 Автор Отговорено Март 14, 2009 Мой доволен, много добра среща се получи! Искам да благодаря на всички съфорумци ( а и несъфорумци ) за присъствието и да заповядат отново! Бях изключително приятно изненадан от подаръците, които получих - Алекс, Яворе, благодаря! Цитирай
synchu Отговорено Март 14, 2009 Отговорено Март 14, 2009 Тре гуд Даже и аз успях да ударя една гарнизонка, макар че сега ще има 1 месец наряди. Цитирай
IgniteAll Отговорено Март 14, 2009 Отговорено Март 14, 2009 Идеално си беше С жена ми не бяхме излизали сред хора от много време. С Евтим разконспирирахме българската политика и след дългия ни разговор смятам, че е редно да помислим и за правила за форумните срещи - НИКАКВА ПОЛИТИКА ПОВЕЧЕ НИКОГА! Тони се радваше на подаръците като малко дете Никсън, теб не те разпознах в тълпата, друже, а с останалите едвам успях да се видя. Все свежи хора бяха Много добро сбиране стана! Както каза Рафо, другия месец на двора на завдението на пейки и на топличко П.П. Пешо, с най-големи благодарности, че ми отстъпи местенцето до жена ми. Направо плачеш за бира следващия път! Аман от добри хора! Цитирай
MDFk Отговорено Март 15, 2009 Отговорено Март 15, 2009 ^+1. Срещата беше чудна, далеч надминаваше очакваното от мен. Ай догодина пак! Цитирай
fLiSk Отговорено Март 15, 2009 Отговорено Март 15, 2009 Абе вие сте объркали датата, знаех си аз че трябва да ви напомня... Форумната сбирка щеше да е на 11 април, като се прибера и аз... Айде от мен да мине Цитирай
niki123bg Отговорено Март 15, 2009 Отговорено Март 15, 2009 ^ Преди няколко седмици бях за пореден път на разходка до братска Холандия (изкарах една безкрайно скучна седмица в Хоофддорп), трябваше да ти се обадя да заформим една форумна сбирка в камерен състав - аз, ти и известно количество бира Цитирай
fLiSk Отговорено Март 15, 2009 Отговорено Март 15, 2009 Ами а, де. То ако е било когато си мисля, сбирката щеше да е с още един съфорумец и точно по време на карнавала, та нямаше да е хептен тъй. Айде другия път да не забравиш Цитирай
niki123bg Отговорено Март 15, 2009 Отговорено Март 15, 2009 Май, май - за някакъв карнавал ми говориха хорицата, ама не им обърнах особено внимание. Сериозен пропуск. Следващият път ще се опитам да не забравя Цитирай
vhcs Отговорено Март 15, 2009 Отговорено Март 15, 2009 Бях изключително приятно изненадан от подаръците, които получих - Алекс, Яворе, благодаря! послучай рожденият ден - малко, но от сърце !!! ... и да го лъскаш повечко, но с мнооого мерак ... ехехехе ... срещата беше приятна, напоителна и в отлична атмосфера ! хайде до скоро ! Алекс Цитирай
fLiSk Отговорено Март 17, 2009 Отговорено Март 17, 2009 Абе, нали правехме сбирките ежемесечно едно време. Айде пак ама другия ммесец у събота. На 11 Април Че у петъко кацам чак в полунощ Айде, айде, айде. Цитирай
RockoBG Отговорено Март 17, 2009 Отговорено Март 17, 2009 Tamaн, ще завариш по забавната част Цитирай
fLiSk Отговорено Март 17, 2009 Отговорено Март 17, 2009 Кога всички са си тръгнали Знам ви аз, към 22:00 се започва: "Жената..." "Децата..." "Колата..." "Утре..." Хахаха Цитирай
Mephistofel Отговорено Март 17, 2009 Автор Отговорено Март 17, 2009 Ми, пенсии, какво да ги правиш... Аз си тръгнах в 2 и нещо, последен. Цитирай
RockoBG Отговорено Март 17, 2009 Отговорено Март 17, 2009 Е.и му ...... Аз съм довел целата фамилия, да ма виде с кви изискани люде дружа, а не да си мисли че се напивам с некви пустиняци. Мно'о я', че ш'си тръгна рано. То не е мрънкане, не е чудо. АМА ДрУГИЯ ПЪТ ШЕ ДОЙДА САМ. ЩОТО ИМ Е СКУЧНО РАИШ (след проверката е установено) И ТОГАВА... Цитирай
don_pepinio Отговорено Март 17, 2009 Отговорено Март 17, 2009 Идеално си беше С жена ми не бяхме излизали сред хора от много време. С Евтим разконспирирахме българската политика и след дългия ни разговор смятам, че е редно да помислим и за правила за форумните срещи - НИКАКВА ПОЛИТИКА ПОВЕЧЕ НИКОГА! Тони се радваше на подаръците като малко дете Никсън, теб не те разпознах в тълпата, друже, а с останалите едвам успях да се видя. Все свежи хора бяха Много добро сбиране стана! Както каза Рафо, другия месец на двора на завдението на пейки и на топличко П.П. Пешо, с най-големи благодарности, че ми отстъпи местенцето до жена ми. Направо плачеш за бира следващия път! Аман от добри хора! Хахаха за мен беше чест! Повеселихме се за пореден път! Другият път пак! Цитирай
Recommended Posts