vhcs Отговорено Юли 10, 2008 Отговорено Юли 10, 2008 ^ Алекс, ти за толкова нови придобивки се похвали, че имам основателни подозрения кой би трябвало да плати сметката в петък ... само кажете на време и няма никакви грижи - до мен има един търговец на едро за бира и направо товаря една ифа с бира ... ама няма мърдане докато не се изпие !!! Цитирай
Demiurg Отговорено Юли 12, 2008 Отговорено Юли 12, 2008 Аре, мармоти, днес е! Да бе, ама аз едва днес го виждам... Цитирай
Mephistofel Отговорено Юли 15, 2008 Автор Отговорено Юли 15, 2008 За това - абонирате се за темата в раздел "Говорилня", в която се обявяват срещите и няма да има неразбрали. Цитирай
Mephistofel Отговорено Юли 28, 2008 Автор Отговорено Юли 28, 2008 Следващата сбирка за София ще се състои на 1-ви август, петък. Началото е в 19:00ч, мястото е "Спорко". Подробности за заведението: http://www.zavedeniata.com/index.php?page=...7&pub=15528 Цитирай
fLiSk Отговорено Юли 28, 2008 Отговорено Юли 28, 2008 Аз мога ли да%$^#&... На 1ви, а... Еми тогава, ако някой минава на 2ри през Сливен да мине на рожден денна сбирка, та да направим 2 поредни Цитирай
metalhammer Отговорено Юли 28, 2008 Отговорено Юли 28, 2008 Ама все ще го направите като имам репетиция *#$#$^%# Хем спорко ми е тука на 10 минути от офиса ..... Цитирай
musicman Отговорено Юли 28, 2008 Отговорено Юли 28, 2008 Ми ... ние го правим винаги в първия петък на месеца С изключение на миналия заради концерта на Снейк и Лепард. Цитирай
Mephistofel Отговорено Юли 28, 2008 Автор Отговорено Юли 28, 2008 Шшшш, ей, двамцата? Няма да ми се обяснявате, ами идвате да бием бири, че иначе - ? Цитирай
vhcs Отговорено Юли 28, 2008 Отговорено Юли 28, 2008 идвате да бием бири, че иначе ... малеее, ами ако скокне някоя каса бира вас да бие Цитирай
Mephistofel Отговорено Юли 28, 2008 Автор Отговорено Юли 28, 2008 ^ Май трябваше да го напиша с главна буква, за да си личи, че е умишлено,а не грешка. Иначе лафчето дойде от една стара компания, преди години - "Ай' да бийм биришките!" . А и ти не се ослушвай, защото май не те видях на последната сбирка въпреки силните обещания? Цитирай
zombie Отговорено Юли 28, 2008 Отговорено Юли 28, 2008 Аз си мисля, че някой ден трябва да се организира среща на България! Тоест на всички сериозни потребители от форума... И стига с тая София, няма само ние да даваме по 20 лева минимум за път, размърдайте си музикалните задници и вие малко! Та до тук с глупостите, верно, няма ли начин да се организира среща, на която да се сберат повече хора, не само от София? Може би ,покрай някое мероприятие, концерт... и аз незнам... просто би било хубаво Цитирай
ПРОФЕСОРА Отговорено Юли 29, 2008 Отговорено Юли 29, 2008 Аз си мисля, че някой ден трябва да се организира среща на България! Тоест на всички сериозни потребители от форума... И стига с тая София, няма само ние да даваме по 20 лева минимум за път, размърдайте си музикалните задници и вие малко! Та до тук с глупостите, верно, няма ли начин да се организира среща, на която да се сберат повече хора, не само от София? Може би ,покрай някое мероприятие, концерт... и аз незнам... просто би било хубаво Не е зле да направим сбирна на морето! Тази година испуснахме 1 юли, но догодина можем да се съберем на Джулая. А за извънстолична музикална сбирка най-подходящ е Пловдив: 1. е на центъра на България, 2. е хубав град с добри заведения и рок-клубове, 3. има добри музиканти, 4. от Ники Фена може да се купим нещо. Цитирай
vhcs Отговорено Юли 29, 2008 Отговорено Юли 29, 2008 можем да се съберем на Джулая. ...аман от хипария !!! Що не си направим среща на спирка "Металист" у Перник ? Цитирай
Evtim Djerekarov Отговорено Юли 30, 2008 Отговорено Юли 30, 2008 "Meталург" май е спирката на влака преди централната гара в Перник, но след "Разпределителна"(между двете). Според мене там е добра идея! На спирката ако се разгледа човек още има следи от надписа "ПРИВЕТ ОТ ПЕРНИШКИТЕ МЕТАЛУРЗИ". Иначе за софийската среща -> на 1-ви ли ще е? Цитирай
Recommended Posts