Mephistofel Публикувано Януари 2, 2006 Публикувано Януари 2, 2006 Чудих се къде да я бодна тази темичка и реших тук да е мястото! Та така - провокиран от определено приятното за мен изкарване на последната импровизирана форумна среща се замислих дали не е възможно да го правим по-честичко и да стане един вид традиция ( например веднъж или два пъти месечно в определено заведение - нямам нищо конкретно предвид)? Идва втората сряда на месеца и си знаеш - упс,днес ще ходя да се видя с форумните образи,та да си махнем взаимно зелките и да си ги поритаме после! Става въпрос за София де,струва ми се,че болшинството сме от Шопландия! Ако ви допадне идеята,нека да преминем към изпълнението й - очаквам предложения( за час,място и т.н.),градивна критика и почерпки - сега съм на ирландска вълна - "Jameson" или "Bushmill's" не отказвам! :twisted: :inlove: Поздрав за всички съфорумници с Faith No More - "Take This Bottle"! Хайде - топката е във вашата градина! Цитирай
Old_Shetarhand Отговорено Януари 2, 2006 Отговорено Януари 2, 2006 Идеята е мнооо интересна! Ма нека бъде 1 месечно!щото поне според мен така ще се събират повечко хора! Иначе съм за! с двете ръце!Щом има пиене...... Цитирай
Mephistofel Отговорено Януари 2, 2006 Автор Отговорено Януари 2, 2006 Други желаещи? Хайде хора,не се стеснявайте! Цитирай
DILETANT Отговорено Януари 2, 2006 Отговорено Януари 2, 2006 Подкрепям напълно идеята на Мефистофел. Цитирай
musicman Отговорено Януари 3, 2006 Отговорено Януари 3, 2006 И аз съм за но немога да се заема с организацията. Цитирай
Mephistofel Отговорено Януари 3, 2006 Автор Отговорено Януари 3, 2006 Ако се съберем достатъчно хора аз съм склонен да се заема с организирането - все пак имам дългогодишен опит в заформянето на всякакъв тип запои! Но за това е необходимо освен да сте съгласни,също така и да изкажете предпочитания за тип заведение( или направо конкретно такова),удобен час и ден от месеца. Продължавам със сондажа на форумното мнение по въпроса! :read: Цитирай
fLiSk Отговорено Януари 3, 2006 Отговорено Януари 3, 2006 Когато имам възможност ще идвам. В момента нещата се наредиха така, че може би ще остана в България до Април и кой знае къде ще работя Така че бройте ме определено. Цитирай
Dushmanina Отговорено Януари 3, 2006 Отговорено Януари 3, 2006 Мефистофелчо, предлагам да пийнем първо по кафе в "Кемпински - Зографски", а после да обърнем по нещо в "Буковски", тъй че приготви около 250 лева... Сега сериозно: аз съм за с трите ръце и осемте си уши стига да не съм на работа по време на очертаващото се мероприятие. Цитирай
Mephistofel Отговорено Януари 4, 2006 Автор Отговорено Януари 4, 2006 Мефистофелчо, предлагам да пийнем първо по кафе в "Кемпински - Зографски", а после да обърнем по нещо в "Буковски", тъй че приготви около 250 лева... Ооооо,така ли ?! Май ти ще трябва да почерпиш - не аз съм си купил "Peavey Bandit",нали ? Цитирай
tupoto kopele Отговорено Януари 4, 2006 Отговорено Януари 4, 2006 Аз се обявявам твърдо против подобни мероприятия поради силни съмнения, че на тези "забави" най-вероятно ще се употребяват алкохол и други оп(о)йващи вещества, което от своя страна е немислимо за изрядни и пълноценни членове на тепърво оформящото се гражданско общество на територията на нашата китна Народна Република България Цитирай
Mephistofel Отговорено Януари 4, 2006 Автор Отговорено Януари 4, 2006 (Редактирано) Муахахаха,размаза ме бре,човече!!! Само липсва лозунг от типа "Роналд Рейгън - враг номер едно на гара Тутракан!"! P.S. Коко,нещо ми играеш "немец в тила"... Редактирано Януари 4, 2006 от Mephistofel Цитирай
don_pepinio Отговорено Януари 4, 2006 Отговорено Януари 4, 2006 Аз съм за!!!Много добра идея даде бре човек! Цитирай
circles Отговорено Януари 5, 2006 Отговорено Януари 5, 2006 ми аре и аз участФам -прайме ли го? -еми... Цитирай
Mephistofel Отговорено Януари 5, 2006 Автор Отговорено Януари 5, 2006 ми аре и аз участФам -прайме ли го? -еми... <_ src="%7B___base_url___%7D/uploads/emoticons/default_guitar2.gif" alt=":virtuoz:"> Ама от сега да те предупредя ,че няма джаги... <_> Цитирай
Recommended Posts