Jump to content
Българският форум за музиканти

Recommended Posts

Публикувано

Абе сгънах го аз, но имиджите са много големи. Айде първия хубаво ще го драсна на дабъл лейър, ама дискове 2 & 3 са само с по 150-200МВ по-големи от ДВД-5. И те ли на двуслойни или? Компреснати ли как да ги пиша и аз не знам... :D

Отговорено

Хъх... Аз не знам за такъв релийз, оригинала е на 4 ДВД-та. Може би са извадили само 16 бит семплите, може да не са и 4-те пиана. Не знам, но проблемът ми остава. Ама то с тъя тесната 80-тка няма как да е по друг начин... :green:

• 2 weeks later...
Отговорено

зна4и проблема при акусти4ното пиано е 4е оригиналните дискове

са двуслоини могете да си ги запи6ете както са архивирани и при самата инсталациа да ги отварате сас виртуален диск /CLONE CD-ELBY/примерно

софтуера автомати4но ги распознава :)

успех :):happy::happy:

Отговорено

Аз си ги записах компресирани а при инсталиране първо ги извадих на харда и с маунтване инсталирах. Обаче честно казано се оказа разочарование. The Grand 2 го бие отвсякъде - може семплите да не са му 24-битови и да има само два модела, но пък звука ме кефи много, много повече. Жалко, това е първото ми разочарование от NI, а между другото второто е от Band Stand - Hypersonic 2 също го удря в земята.

Отговорено

Аз още не съм го тествал, като се прибера в Русе ще го инстална и ще точна и Дъ Гранд 2. Bandstand ме разочарова. Саундфонт банката, която ползвам си остава моя фаворит...

Отговорено
Аз си ги записах компресирани а при инсталиране първо ги извадих на харда и с маунтване инсталирах. Обаче честно казано се оказа разочарование. The Grand 2 го бие отвсякъде - може семплите да не са му 24-битови и да има само два модела, но пък звука ме кефи много, много повече. Жалко, това е първото ми разочарование от NI, а между другото второто е от Band Stand - Hypersonic 2 също го удря в земята.

Или както се казва 2:0 за Стейнберг :)

The grand 2 наистина е жестоко...