Baby Thomas Публикувано Декември 29, 2005 Публикувано Декември 29, 2005 Абе сгънах го аз, но имиджите са много големи. Айде първия хубаво ще го драсна на дабъл лейър, ама дискове 2 & 3 са само с по 150-200МВ по-големи от ДВД-5. И те ли на двуслойни или? Компреснати ли как да ги пиша и аз не знам... Цитирай
Dilian Nedev Отговорено Декември 29, 2005 Отговорено Декември 29, 2005 Аз имам релийза на H2o , той се събира на едно DVD-5 Цитирай
Baby Thomas Отговорено Декември 29, 2005 Автор Отговорено Декември 29, 2005 Хъх... Аз не знам за такъв релийз, оригинала е на 4 ДВД-та. Може би са извадили само 16 бит семплите, може да не са и 4-те пиана. Не знам, но проблемът ми остава. Ама то с тъя тесната 80-тка няма как да е по друг начин... :green: Цитирай
pigov Отговорено Януари 9, 2006 Отговорено Януари 9, 2006 зна4и проблема при акусти4ното пиано е 4е оригиналните дискове са двуслоини могете да си ги запи6ете както са архивирани и при самата инсталациа да ги отварате сас виртуален диск /CLONE CD-ELBY/примерно софтуера автомати4но ги распознава успех Цитирай
ecmjazz Отговорено Януари 10, 2006 Отговорено Януари 10, 2006 Аз си ги записах компресирани а при инсталиране първо ги извадих на харда и с маунтване инсталирах. Обаче честно казано се оказа разочарование. The Grand 2 го бие отвсякъде - може семплите да не са му 24-битови и да има само два модела, но пък звука ме кефи много, много повече. Жалко, това е първото ми разочарование от NI, а между другото второто е от Band Stand - Hypersonic 2 също го удря в земята. Цитирай
Baby Thomas Отговорено Януари 12, 2006 Автор Отговорено Януари 12, 2006 Аз още не съм го тествал, като се прибера в Русе ще го инстална и ще точна и Дъ Гранд 2. Bandstand ме разочарова. Саундфонт банката, която ползвам си остава моя фаворит... Цитирай
Yiwigi Отговорено Януари 12, 2006 Отговорено Януари 12, 2006 Аз си ги записах компресирани а при инсталиране първо ги извадих на харда и с маунтване инсталирах. Обаче честно казано се оказа разочарование. The Grand 2 го бие отвсякъде - може семплите да не са му 24-битови и да има само два модела, но пък звука ме кефи много, много повече. Жалко, това е първото ми разочарование от NI, а между другото второто е от Band Stand - Hypersonic 2 също го удря в земята. Или както се казва 2:0 за Стейнберг The grand 2 наистина е жестоко... Цитирай
ecmjazz Отговорено Януари 13, 2006 Отговорено Януари 13, 2006 И Hypersonic 2 опитайте - там също има страшни неща и някои нови полезни функцийки. Цитирай
Recommended Posts