Jump to content
Българският форум за музиканти

Уважение


Recommended Posts

Човече , съжЪлявам , че не съм те вдъхновил .

 

пс.

Напротив, напротив... дори много ще се радвам Steve vai да ме сложи в джоба си...

 

Имаш в предвид , че няма да може ??? Ебати самочувствието и меча , дет го вадиш , AdXok

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

  • Отговори 59
  • Created
  • Последен отговор

Top Posters In This Topic

Забелязах идеята на нашият съфорумник

 

 

абе... ма нали сме музиканти... дайте да спретнем една песен за ненасилието, че току виж D-2 и Каризма са ни изпреварили... па кинти от ПРОФОН ша дадат, да им се*а в канапетата гнусни

 

Да питам : "AdXok , пак ли ще търсиш слаб музикант да те вдъхнови"

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

:stop: Момчета стига сме се яли в крайна сметка

на вкус и на цвет тавариши нет /руска поговорка/

в този форум сме да си помагаме :)

аз от както открих форума научих много нови неща :)

и най - важното намерих съмишленици на теми които ме вълнуват :)

Все пак нова година идва дайте да заровим томахавките и да

си пожелаем през новата година много здраве щастие и

творчески успехи ;)

Наздраве ;);)

 

P.S. И аз не одобрявам изказването зареди което се започна

тази тема ;) но в крайа на краищата човешко е да се греши а

божествено е да се прощава :metalist:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Абе Ytse Jam я ме светни каква е тая жаба, че и друг път съм я виждал ама пак не й схванах идеята :think: :think: :think:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Абе Ytse Jam я ме светни каква е тая жаба, че и друг път съм я виждал ама пак не й схванах идеята :think: :think: :think:

/off Не мога да кажа със сигурност точно какво има предвид Ytse Jam,но моята асоциация веднага е Тери Пратчет - смахнатия Ковчежник на Невидимия университет в Анкх-Морпорк го зобеха точно с сушени жабешки хапчета(това е надписа на "жабешката" кутия - "Dried Froged Pills").

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Да, Мефистофел е напълно прав... Само дето Тери Пратчет не ми е особено по вкуса... твърде преизмислен ми се струва. Иначе добре ги измисля... покрадва някоя друга идея за названия от Египетската "религия", но това е с добра умисъл, мисля си...

Е, вече не чета Тери Пратчет... даже съм го позабравил... то от издаването на "Историите от света на диска" - цикъла... "Смърт" тук в БГ май минаха повече от 10 години. Още си спомням когато си купих книжката, една такава цветничка... забавна. Има тънък британски хумор, типично... Добре си служи с езика, дори и погледнат през български превод. В оригинал е дори още по-забавен, ама не съм се зачитал много...

 

Хубавото е, че както споменах, успехът му на творец е подобен на повечето такива, които казват на хората неща, които всеки знае, но иска да чуе! (т'ва последното е за РокоБГ)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

... Само дето Тери Пратчет не ми е особено по вкуса... твърде преизмислен ми се струва. Иначе добре ги измисля... покрадва някоя друга идея за названия от Египетската "религия", но това е с добра умисъл, мисля си...

малко офтопик:

според мен, Тери Пратчет не покрадва идеи, той просто си прави гъргара с клишетата във фентъзито

Редактирано от fracture
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Офф за ADXOK:

 

Защо толква го наядохте човека Adxok, бре? Това, че има странно мнение по въпросите не означава че на всяка цена има неправилно мнение. Това за слабите музиканти на всички им е ясно, само че някои хора се вкопчват в буквалното значение на думите, което е глупаво. Предполагам, че по-музикалните от вас, не веднъж са забелязвали колко свежи идейки има в главите на някои от начинаещите нерутинирани младежи, занимаващи се с музика(на въпроси, касаещи въпроса от името на какъв го казвам, на бог ли, НЯМА да отговатям. Да, ДОСТА съм музикален, кво да правя :godbless: ). Та с тази тема в раздела за музиканти има доста смисъл, да не говорим, че ако Adkox си намери СЛАБИ музиканти, може и да ги понаучи на нещо, което те може би не биха научили сами, и като се има пред вид, че в темата не се споменава нищо за пари, това си е едно доста благородно начинание. Обаче това никой не го съобрази, и всички тръгнахте веднага да го псувате колко тъпа тема е написал(може би изразът СЛАБИ МУЗИКАНТИ по някакъв подсъзнателен начин ви е обидил, или поне някои от вас :godbless: ). Виждате ли какво се получава?

AdKox пише нещо практично, а вие( поради неизвестни причини ) се яхвате да коментирате мнението му, самочувствието му, опита му, положението му, и въпреки това не предлагате нищо по-градивно от него. Разбира се, не искам да обидя никой от вас, повечето от вас съм ви слушал неща, които намирам за добри (RockMan2003 може би малко се навира между шамарите, де, но за годините си не е зле въобще). Изобщо на въпросния съфорумец темите често ги чета и ги харесвам(макар, че може би трябва да е малко по-пестелив). Той често има добри идеи, но просто ги представя с по-груби думи, отколкото е прието във форумния език. Повечето хора не се замислят върху това, което казва, а започват да го ядат. В интерес на истината обаче, мога да заключа(не ви познавам лично), че въпреки всичките си недостатъци, той май е малко по-градивен от повечето от вас. Замисляйте се поне 1 час върху написаното от него, и тогава пишете мнения.

 

По темата:

 

Темата за "МЕТАЛ и такива глупости" я заключиха не заради автора и, а заради вас, за да не я флудите.

Според мен трябва да се примирите с факта, че някои хора може и да имат метала за глупост. Ако беше написано "ЧАЛГА и други глупости" щяхте да го сложите на пиедестал човека. Въпреки, че повечето от вас едва ли биха могли да обяснят защо метала е МНОГО по добра музика от чалгата(не се съмнавам, че ще има и такива, които ще кажат, че е метала е НАЙ-ДОБРАТА МУЗИКА, което вече ще е малко прекалено), вие винаги псувате чалгата, защото е тъпа, опадъчна, и позорна, незамисляйки се върху факта, че голяма част от рокмузиката притежава същите качества, и всъщност, твърде малко от съвременната музика(след 50-те) не ги притежава.

 

Та понеже темата е за Уважение - Уважете мнението на човека. Вместо да го бяхте ругали, защо не се опитахте чрез дискусия да го убедите в мнението си?

Трудно е ,а?

Редактирано от Evtim Djerekarov
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

баааах мааму, ама и аз за сеир ......... , кви ги чета тука. Ся се сетих тука за едно несъответствие, някъде пишеше че музиката звучи в главата....... ми изкарай я оттам, не търси други хора за тая работа. Преди и на мен ми звучеше ама ся, нищо не ми звучи, нииииищо, грам не ми звучи и се нервя, само се чудим как ше направя звука по-добър и никъде не стигам, ше взема да направя некое и друго упражнение па вие съ дръвчете още, пу да се, евалата па и колко се мисли тука, много неща научих, мани. Аре, който влиза във форума в авторска да си влиза в авторска, който влиза да се дъвче, да се дъвче. Глеам Адхок кат' некъв гросмайстор на 4 дъски играе шах.

 

едит: тфа го написАх само щото се почуствах зле че изчетох толко плява и немаше кво да напиша, мое спокойно да го триете

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

:)

Никой няма никакво право да слага каквито и да е определения за каквато и да е музика или стил. И за такъв човек, който говори такива глупости не бих си променил мнението.

 

А метал vs чалга, мисля че е смешно да се говори- виж значението на метъла за СВЕТОВНАТА култура. Виж приноса на чалгата :) И да- класическата музика и джаз/рок/метъл музиката са най-висшите стилове- всичко останало са компютУри, клишета и ксерокопия. С 1 дума- помия

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Отговорете в темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Предишното ви съдържание бе възстановено.   Свободно редактиране

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.