Slacoth Публикувано Декември 10, 2009 Публикувано Декември 10, 2009 Преди няколко месеца в една тема имаше няколко коментара с такава насоченост, но не ми се изясни достатъчно обхватно ситуацията.Затова пускам темата тук, където повече хора имат навик да четат. Какви настройки са необходими при свързване на процесор BOSS GT-8 към гейм порт и Creative Audigy 1 звукова карта (64bit 4100Hz)? Изтеглил съм програмата със софтуер за този модел процесор и съм я инсталирал.Доколкото знам тази програма служи за "управление" на патчовете в двете посоки (към банките на процесора и към компютъра). Ползвам миди кабел DB-15 Другите ми два въпроса са: Трябва ли да се появи накаква индикация в програмата, когато свържа процесора към компа? Настройва ли се гейм порт и ако да - как, моля? Цитирай
Baby Thomas Отговорено Декември 10, 2009 Отговорено Декември 10, 2009 Самия МИДИ порт на Аудиджи не знам да се изключва, но все пак прегледай драйверите, както и някой джъмпер по самата платка. Също виж от проца дали не се изключва някак си... В кой да е DAW софт можеш да видиш има ли МИДИ активност когато пускаш МИДИ събития от проца. Т.е. дали влизат в компа. Цитирай
musicman Отговорено Декември 11, 2009 Отговорено Декември 11, 2009 Гледай сега като не може да задава човек въпроси как няма да получи отговор... "Изтеглил съм програмата със софтуер за този модел процесор и съм я инсталирал" GT-8 НЯМА официален софтуер. Сега за да разбера коя е програмата ще хвърлям боб. Щото има 4-5 поне. Виж в сетингите и си задай правилно входовете и изходите. Няма по нищо да разбереш, че процесора е включен. Има вариант и да си объркал входа с изхода. Цитирай
Slacoth Отговорено Декември 11, 2009 Автор Отговорено Декември 11, 2009 Няма по нищо да разбереш, че процесора е включен. О.К. п.с. Програмата е GT8Editor Version 1.0.6.10 Цитирай
Recommended Posts